Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Freedom

Rekomendowane odpowiedzi

Budowniczy
Opublikowano

Hmm , ja miałem styczność z freedom'em ale przy innej wersji androida. I wogóle o co Ci chodzi może napisz troche dokładniej w czym rzecz. Ewentualnie pisz na pw.

Opublikowano

Hmm , ja miałem styczność z freedom'em ale przy innej wersji androida. I wogóle o co Ci chodzi może napisz troche dokładniej w czym rzecz. Ewentualnie pisz na pw.

A czy to jakaś różnica? Nie działa ta najnowsza wersja Freedoma?

Ale tutaj nie ma co się rozpisywać, aktualnie Freedom nie działa na androidzie 5.0 (przynajmniej 2 wersje które pobrałem)

Następnym razem proszę o wypowiedzi osób które mają pojecie o systemie bo Panowie wyżej pewnie nawet nie zdają sobie sprawy, że w androidzie 5.0 jest inne środowisko uruchomieniowe.

0LsM05U.png

Budowniczy
Opublikowano

Ale tutaj nie ma co się rozpisywać, aktualnie Freedom nie działa na androidzie 5.0 (przynajmniej 2 wersje które pobrałem)

Następnym razem proszę o wypowiedzi osób które mają pojecie o systemie bo Panowie wyżej pewnie nawet nie zdają sobie sprawy, że w androidzie 5.0 jest inne środowisko uruchomieniowe.

To jak nie działa to po co piszesz temat? (ewentualnie sciągni z oficjalnej stronki) 

Opublikowano

To jak nie działa to po co piszesz temat? (ewentualnie sciągni z oficjalnej stronki) 

Bo może ktoś kto ogarnia temat ma wersję nightly Freedoma dla androida 5.0

Wystarczy trochę logiki i można sobie samemu to wydedukować.

0LsM05U.png

Budowniczy
Opublikowano

Czy posiada ktoś lub wie coś na temat

Freedom dla androida 5.0?

Jeśli chodzi Ci o to to napisz troche inaczej temat a nie piszesz tak jak wyżej.

W takich sprawach napisz do Razeera123

Opublikowano

Jeśli chodzi Ci o to to napisz troche inaczej temat a nie piszesz tak jak wyżej.

W takich sprawach napisz do Razeera123

Mam to graficznie rozrysować?

0LsM05U.png

Budowniczy
Opublikowano

Nie tylko jasno napisać o co Ci chodzi.

A i tak dodaje spróbuj może gamekiller'a sciągnąć można w sklepie

Opublikowano

Jeśli najnowsza wersje nie działa, to możesz tylko czekać aż twórca zdecyduje się na aktualizację, która umożliwia uruchomienie na tym androidzie.

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...