Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Blizzard, ale czemu ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zawsze uważałem Blizzard'a za firmę dobrą. Wiedziałem, że jeśli za coś zapłacę to nie będę tego żałować.

Dzisiaj jednakże przekonałem się, że servery Blizz'a są w opłakanym stanie ... Blizzard definitywnie wiedział, że bardzo dużo graczy wróci, ponadto w czasie WoTLK było o 3 miliony więcej osób, a serwey nadal nie były w tak opłakanym stanie jak dzisiaj. Nie zamierzam tutaj mówić, że cebulaki miały rację, że ta gra nie jest warta grosza i nie tegoż to grosza wydawać ... Blizzard nie wywiązał się ze swoich obietnic, co jest dość frustrujące, bo uważałem ich za jak najbardziej poważną firmę, widać nawet najlepszym się zdarza. Liczę iż Blizzard wyciągnie z tego wnioski, oficjalnie przeprosi za ów sytuację, i w nagrodę dostaniemy, tudzież jakieś odszkodowanie.

Zgadzacie się ze mną, czy nie ? :D

"Death to all who oppose us"

Tańszy WoD, czemu nie ?

Zajrzyj !

http://www.mpcforum.pl/topic/1252847-tanie-karty-prepaid-do-world-of-warcraft

Opublikowano

Nie przesadzajmy, ja tam lubie te firme jest zasluzona na rynku gier.

Jest, jest i to do czegoś zobowiązuje. Nie mogą tak po prostu zlewać sobie graczy z danego regionu. Wczoraj na serwer nie zalogowałem (ponad 1500 minut czekania w kolejce czyli ~26godzin) i dziś zapewne też nie zaloguje. Szkoda że maja tak ciężko w d***e te sytuacje. Szkoda też tego abonamentu który opłacamy. Ogólnie fajna polityka. Kup dodatek kup abonament a i tak nie zagrasz bo serwery nam nie ogarniają.  Mam nadzieję ze zamieć jednak nie spocznie na laurach i zaczną coś działać w sprawie stabilności serwerów.

2sbu2dv.png

Opublikowano

Poczytajcie czasem MMO-Champion albo fora Blizzarda.

[update 6:01 pm PST]
We’re continuing to work toward greater realm stability and address the service issues impacting latency. Our current biggest hurdle is the concentration of players in specific areas and zones, and an unexpected effect of that concentration on the realm stability. We’re continuing to maintain a lowered realm population cap to help with the stability, which is resulting in increased queue times. We’re seeing some increase in individual zones drop which are causing localized player disconnections as we get into primetime in the Americas, and if someone is disconnected they will quite likely run into a queue to log back in. Work is progressing on improving realm stability through fixes targeting individual in-game issues, as well as on the backend game and network services.

[update] 8:00 pm PST

Our top priority continues to be service issues impacting performance and long wait times on North American realms. We recently pushed a server change that caused disconnects, and as a result login services are heavily impacted as players attempt to (re)log in to the game. If you experience issues logging in, please be patient and wait a few minutes before trying again. We’re continuing to work to address other stability and latency issues as well as make additional improvements in game performance.

[update] 9:00 p.m. PST

We’ll be performing maintenance on all NA realms beginning at 5 a.m. PST in order to address issues with realm stability. We anticipate this process will last approximately 4 hours and appreciate your patience during this time.

A poza tym, co z tego że Blizzard jest zasłużony jak do takich sytuacji dochodzi? Przeprosiny i odszkodowanie od Blizza? Dobre sobie! Bo by musieli w takim przypadku wypłacić też odszkodowanie ofiarom WoWa w Chinach czy Korei jak np. Głodzenie dzieci przez grę etc. Poza tym, Blizz jest zbyt dumne na ten krok.

Btw. Ktoś tu chyba zapomniał o zapowiedzi z WOTLK o nowych tańcach, blizz dalej zgarnia za to pomyje.

Opublikowano

Ja tam bardziej wierzę w oświadczenie o ddos'ach niż wasze domysły. Co do lagów też nie są wielkie ,grać można grać bez problemu ,ale mając komputer sprzed wojny nie ma co się dziwić.

Opublikowano

Ja tam bardziej wierzę w oświadczenie o ddos'ach niż wasze domysły. Co do lagów też nie są wielkie ,grać można grać bez problemu ,ale mając komputer sprzed wojny nie ma co się dziwić.

Co ma komputer, do pingu i/lub i liczby osób na X serwerze ? Bosheee please take him from this forum ....

Tańszy WoD, czemu nie ?

Zajrzyj !

Opublikowano

Boga nie ma to raz.

Dwa to zacytowałem blue posty z MMO-Champion więc to nie jest ściemą.

Trzy to gracze już uznali start WoDa za najgorszy w historii WoWa. Lepiej już było z CATA.

Opublikowano

Boga nie ma to raz.

Dwa to zacytowałem blue posty z MMO-Champion więc to nie jest ściemą.

Trzy to gracze już uznali start WoDa za najgorszy w historii WoWa. Lepiej już było z CATA.

Czy ja zacytowałem Ciebie ?

Czy w jakiejś wypowiedzi odniosłem się bezpośrednio do twojej osoby ?

Bo ja uważam, że jak cytuje kogoś tekst, to odnoszę się do autora tego tekstu ...

Bogowie są, ale mitologiczni :) Każdy ma swoją wiarę, co nie ? :D

Tańszy WoD, czemu nie ?

Zajrzyj !