Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cheat albo bug.

Proevoluion

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś natknąłem sie na rankedzie na gracza z nickiem OpsFromSerbia na serwerze eu ne, gral on wtedy postacia yasuo, podchodzil, nie atakowal, tylko zadawal obrazenia, co jest niemozliwe, na 6 lvlu 1400 obrazen w 0,38 sekundy.. Używał on botrka chociaż go nie mial, jest to nowy cheat czy bug ? :P http://eune.op.gg/summoner/userName=opsfromserbia tu jest link do jego historii gier, na poczatku gral bardzo slabo, mial podajrze 0/4, po czym podchodze do niego, wali mi po 80 z auto attacku poczym nagle zdejmuje mnie na 1 Q z polowa hp..

Opublikowano

Dziękuję, nie miło jest spotkać człowieka z zerowym skillem który dzięki cheatom sie wybija. ;p

To tylko dla zabawy :D I tak permy dostaniemy (my co używamy tego). Żaluje, że mi zbanowali już jedno konto za czasów buga do Ashe bo chętnie bym popykał tym na rankedach.

Jutro jak nadal bedzie to dzialalo to ide grac na tym na koncie D5 bo w d***e mam ten diament skoro nie moge wrocic na eune za pomoca psc (turcja) :D

Opublikowano

To tylko dla zabawy :D I tak permy dostaniemy (my co używamy tego). Żaluje, że mi zbanowali już jedno konto za czasów buga do Ashe bo chętnie bym popykał tym na rankedach.

Jutro jak nadal bedzie to dzialalo to ide grac na tym na koncie D5 bo w d***e mam ten diament skoro nie moge wrocic na eune za pomoca psc (turcja) :D

---

// Nie handlujemy w tym dziale.

Renissance

Hello there.

Opublikowano

Ticket do rito i gotowe ;) U mnie podziałało.

­azYIWDl.png

Opublikowano

to ja już teraz rozumiem dlaczego jak grałem na akali to nie kupowała itemów i dostawała wpierdol, a jak nazbierała na botrka to robiła penty na fontannie

Opublikowano

mozesz :D ja wrocilem, jak chcesz napisz pw powiem ci jak 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...