Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Beka z Nexona

Damn.♥

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trochę z innej beczki :P

Czy jest ktoś, kto nie napotkał na swojej drodze gracza, który przejmuje się dedami w grze za bardzo?

Niestety, mi i mojemu bratu udaje się spotykać takich graczy praktycznie codziennie... Co jest najlepsze? 90% takich graczy, to polscy gracze, smuteg.

468971416398489797731.jpg

593191416398489797731.jpg

Spytacie, dlaczego nie wysyłamy reportów na takie osoby? Zwykle z jednego powodu, nie chce nam się :D Chociaż, ban dla tych osób, to byłby ratunek dla nich, może by ochłonęli :D

Celowo nie zasłaniałam nicków, bo po co? Może znacie tych graczy, może sami używają tego forum... Niech się wstydzą za siebie ;)

Mam jeszcze x screen'ów na osobnika z pierwszego ss, ale nie będę wstawiać przecież wszystkich... :D Sama spotkałam go na swojej drodze, nie raz, za każdym razem było to samo (:

Postanowiłam dzielić się z wami takimi osobami, a co mi tam :P Chyba jest to dozwolone :P

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Wyzywanie innych osób jest powszechnym zjawiskiem i nie tylko robią to Polacy, lecz chyba każdy. Smutne jest to, że robią to także osoby z bardzo wysokimi a nawet max rangami. Wydawałoby się, że ktoś kto ma max range nie będzie jechał komuś po rodzinie czy po prostu rzucał k*rwami ile wlezie. Najlepiej takie coś olać i wysłać raport :). Tak szczerze to mi się sam ryj cieszy jak pomyślę ile cwaniaczków dostało już bana dzięki mnie :)

Opublikowano

Wyzywanie innych osób jest powszechnym zjawiskiem i nie tylko robią to Polacy, lecz chyba każdy. Smutne jest to, że robią to także osoby z bardzo wysokimi a nawet max rangami. Wydawałoby się, że ktoś kto ma max range nie będzie jechał komuś po rodzinie czy po prostu rzucał k*rwami ile wlezie. Najlepiej takie coś olać i wysłać raport :). Tak szczerze to mi się sam ryj cieszy jak pomyślę ile cwaniaczków dostało już bana dzięki mnie :)

troche sie z tb nie zgodze . Bo lvl w grze nie swiadczy od razu jakim jest sie czlowiekiem  -.- 

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Mam range 2lt2 i jestem gówniarzem? A jak dostałem bana na GOA, GEN,COL5,LTC5,LTC3,MAJ5,MAJ2 To byłem dorosły? Logika... Poziom zachowania zależy od kultury i wychowania a nie od rangi w grze...

Opublikowano

troche sie z tb nie zgodze . Bo lvl w grze nie swiadczy od razu jakim jest sie czlowiekiem  -.-

Rozumiem, ale popatrz na to w ten sposób, że osoba, która poświęciła tyle czasu na grę powinna być w miarę dojrzałą :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...