Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MetaSmite

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Po pobraniu najnowszej paczki nie mam już quicksmite tylko metasmite. Jak w tym skrypcie włączyć info o tym, że smite jest włączony ? Albo czy da jakoś przywrócić quicksmite ? ;c

Opublikowano

@HeheheM To szkoda ;/ A da się jakoś zrobić, żebym wiedział kiedy mam włączonego autosmite? Czasami zabieram blue, gdy chce oddać, bo zapominam, że mam włączone xD

@Vaiktar Tak, to wiem. Ale czasami włączę żeby np. wziąć smoka potem idę na oddać blue i smituje, bo zapominam wyłączyć-.-xD

A w quicksmite było takie kółko z range smite gdy był włączony więc wiedziałem czy jest off czy nie :D

Opublikowano

@MorN to niezła polewa xD, w opcjach masz zakładke pewnie ten metasmite i tam gdzie pisze on i off bindujesz sobie klawisz którym ma ci właczac i wyłaczac.

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

@HeheheM To szkoda ;/ A da się jakoś zrobić, żebym wiedział kiedy mam włączonego autosmite? Czasami zabieram blue, gdy chce oddać, bo zapominam, że mam włączone xD

@Vaiktar Tak, to wiem. Ale czasami włączę żeby np. wziąć smoka potem idę na oddać blue i smituje, bo zapominam wyłączyć -.-xD

A w quicksmite było takie kółko z range smite gdy był włączony więc wiedziałem czy jest off czy nie :D

Nic straconego, wejdź na irc, lub do tematu http://www.joduska.me/forum/topic/1331-meta-smite/ i zaproponuj to autorowi skryptu.

QUhIR7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...