Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

League of bol

PolishMeBanana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Co się stanie jak reportuje mnie około 15 osób na suporrcie i pisze że mam bola. Nie mają dowodów, ale mam bola+100 zagranych cassiopeia i +50 katarina. Dostanę banana ?

Pasjonat
Opublikowano

jak sie przyznasz to tylko na rok

jinx_by_solar11pro-d7nghy7.png

Chetnie pogram 4fun w jakims bronze/dolny silver. Kto chce free elo pisac ;D

Opublikowano

Ziomkow to ty masz ale w lol-u a w rapie nie rownasz sie nawet z Tigerem .

Koleś Offtopic :P Dział o lolu a nie o znajomych xD

@antywaran

Perm,Perm i Perm...aha i jeszcze Perm.

Opublikowano

ja dzis spotkalem na RANKEDZIE

taka tristane polaczka na exploitach wbija sie w naszego respa stoi na nim i zbiera kille porazka

dalczego tacy ludzie graja w ta gre macie link do lolkinga

http://www.lolking.net/summoner/eune/24747504#matches

jak patrze na tego lolkinga to aż mi się płakać chce.

a jakim cudem wszystko carruje skoro gowno sklada a nie buildy?

sam skrypt nie wygra przecież...

8029814539102191282137.jpeg

Opublikowano

Tak na dobrą sprawę nie liczy się na ile go uruchomiłeś. Liczy się, że go użyłeś. Mogłeś użyć na 10 sekund. To tak jakbyś mówił, że nie chciałeś nikogo zabić po dźgnięciu kogoś w plecy nożem. No sorki.

Jak pójdą reporty - sprawdzą Ci konto. Doszukają się czegoś "niefajnego". Sorry memorry. Wtedy powiedz kontu papa.
A jak się doszukają? Tego nie wiem. Riot musi mieć jakieś swoje sposoby. Ach - i nie liczy się czy to były exploity czy skrypty czy cokolwiek. Ingerencja programu w trakcie rozgrywki jest? Jest. Koniec tematu.
Jeżeli jeszcze nie dostałeś zasłużonego prezentu, to masz szansę przestać, o ile zależy Ci na danym koncie. Jeśli nie... Cóż. Twoja sprawa.

wikmk9.jpg

Opublikowano

jak patrze na tego lolkinga to aż mi się płakać chce.

a jakim cudem wszystko carruje skoro gowno sklada a nie buildy?

sam skrypt nie wygra przecież...

Ciężko nie wygrać gry, kiedy botrk zabija na swojego aktywa.

Opublikowano

Koleś Offtopic :P Dział o lolu a nie o znajomych xD

@antywaran

Perm,Perm i Perm...aha i jeszcze Perm.

Z*********e śmieszny jesteś. Nie ma exploitów nie ma bana.

Opublikowano

@IndienPz - Wyjaśnij dlaczego za exploity jest ban, a za inne rzeczy nie ma?

Riot napisał czarno na białym, jak do głupiego, bo do i takich osób w większości musi swą mowę kierować:
Nie będzie Ci żaden program trzeci, ingerować w Twoją rozgrywkę ani grzebał w plikach należących do RIOTu. Ani żadnej rzeczy, która jego jest.

JEŻELI za taką rzecz jak timery w programie, pokazujące spawn jungli oraz czas do ultimate poszczególnych członków naszej drużyny można było wyrwać nagrodę od Riotu (nagrodę, czyt. BAN), to nie rozumiem czemu nie miałby rozdawać bananów, za robienie sobie idealnego combo na postaciach, pokazywania minionów do cs czy postaci do zabicia na combo. A coś takiego jest wyraźną ingerencją w naszą rozgrywkę, ze strony programu trzeciego.

Proszę pokazać mi wyraźny tekst. Powiedzmy nawet od supporta w którym mówią:
"HEJ! Nie no bana za exploity damy, ale bardzo sie cieszymy, że korzystacie ze skryptów do karania nobów! Nic nam to nie przeszkadza, używaj dalej. Byle do Diamentu!"
Bo jeżeli Ty czegoś takiego nie wyślesz, to sam, z ciekawości serca mega skrzywdzonego wyślę ticket do wsparcia i w niecierpliwości wielkiej opinii od nich oczekiwał będę.

Póki co dalej będę trzymał się stwierdzenia, że nie ważne z czego korzystamy - ale jeżeli korzystamy z BoLa, LS czy innego programu "od prosów dla prosów" to zasługujemy na bana i takiego otrzymamy, jeżeli wyjdzie na jaw.

wikmk9.jpg

Opublikowano

Hhaha i bardzo dobrze, ciesze się że ten exploit wyszedł. Przynajmniej teraz po wave banach będzie można pograć z normalnymi ludźmi w lola :D

wyobraz sobie ze zapewnoe tylko 10% spolecznosci hackerow lola uzywa tego expolita to po banach zostanie jeszcze cala reszta  :* <3

sygna max 800 x 200

Opublikowano

A ty jesteś zerem

Wiesz, że to, że jesteś pierd* dresem i raperkiem nie daje ci szacunku na dzielni? Chyba, że twoja cała dzielnia to takie zje*. Ja nienawidze rapu, jestem typem " pedałka " w rurkach i grzywce, ale za to twoich ziomków to bym pokonał w pare ciosów.

@topic

Perm, perm.... aha i perm. Jak najszybciej plz :x

Bxop3D.png

Sygnaturę wykonał SSW Attle ( czyli ja ) :)

Opublikowano

Wiesz, że to, że jesteś pierd* dresem i raperkiem nie daje ci szacunku na dzielni? Chyba, że twoja cała dzielnia to takie zje*. Ja nienawidze rapu, jestem typem " pedałka " w rurkach i grzywce, ale za to twoich ziomków to bym pokonał w pare ciosów.

@topic

Perm, perm.... aha i perm. Jak najszybciej plz :x

TAK K***A JESZCZE NASRAŁBYŚ IM NA RYJE A POTEM ZADZWONIŁ NA POLICJE ŻE CIĘ ZGWAŁCILI A JAK BY PRZYJECHALI TO ZABRAŁBYŚ IM BROŃ I ZABIŁ TYCH TYPÓW KTÓRYCH "POKONAŁEŚ W PARE CIOSÓW" A NASTĘPNIE ZOSTAŁBYŚ HITLEREM I ODLECIAŁ NA JEDNOROŻCU DALEKO W KOSMOS

MÓW MI JESZCZE ZIOMEK JAKI TY KRUWA JESTEŚ CWANIACZEK I PRO FAJTER

@topic. nie dostaniesz żadnego bana jeżeli nie używałeś exploitów + skoro nie mają dowodu to nie ma sprawy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...