Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Botrk Exploit BugSplat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na nowym SR ponoć działa ale trzeba inaczej. A mianowie nie kupujecie całego botrka tylko po kawałkach. Czyli np "kutlas", potem dagger i drugi dagger a potem dopiero botrk.

Nie testowałem bo nie odpalałem nowego SR

Opublikowano

W normalach wystarczy że kupie odrazu Całego Botrk'a i będzie śmigać ? Mogę przed jego kupnem mieć jakiś item ?

mozesz nawet kutlasa sobie kupic na poczatek i chyba tez bedzie działac tak jak botrk :] wiec tez bedziesz szybko zabijac.

Opublikowano

KOCHAM TO Z GOLDA 5 DO PLATYNY W DWIE NOCE :)) COŚ PIĘKNEGO GUYS GG W D***E MAM TEGO LOLA TO JUZ NIE TEN SAM 2 SEZON, PELNO DZIECI I ZESZLO NA PSY WIEC BAWMY SIE ;)

Opublikowano

KOCHAM TO Z GOLDA 5 DO PLATYNY W DWIE NOCE :)) COŚ PIĘKNEGO GUYS GG W D***E MAM TEGO LOLA TO JUZ NIE TEN SAM 2 SEZON, PELNO DZIECI I ZESZLO NA PSY WIEC BAWMY SIE ;)

przez takie ****** dzieci jak ty teraz rankedów nie gram, inaczej cie nazwac nie mozna :) rozumiem bol, leaguesharp ale k***a zeby z tym na rankedy poleciec trzeba miec łeb jak sklep :D

Opublikowano

Ty zdajesz sobie sprawe, że masz już po koncie, co nie? xD

Opublikowano

przez takie ****** dzieci jak ty teraz rankedów nie gram, inaczej cie nazwac nie mozna :) rozumiem bol, leaguesharp ale k***a zeby z tym na rankedy poleciec trzeba miec łeb jak sklep :D

STARY ZAUWAŻ ZE TA GRA I TAK ZESZŁA NA PSY WYJEBANE MAM :)) PRZEGRALEM W C**J LP PRZEZ TAKICH WIEC I JA SIE BAWIE

Ty zdajesz sobie sprawe, że masz już po koncie, co nie? xD

POPŁACZE SIĘ CHYBA :/ TO TYLKO PLATYNA JAKAS SLABA LOL SMURFIK...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...