Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

R

E

K

L

A

M

A

logog.png

Witaj!

Zapewne poszukujesz świetnie zrobionego, profesjonalnego, bezpiecznego i stabilnego serwera MC? Dobrze trafiłeś! Za dosłownie kilka dni startuje największy w Polsce serwer Easy Hard! Serwer wyróżnia się samymi autorskimi pluginami (ani jeden z internetu, nawet taki najprostszy). Dlaczego my? Jesteśmy osobami które zajmują się na co dzień programowaniem pluginów. Posiadamy dużą wiedzę na temat bukkita i nie tylko. Potrafimy sprostać każdemu zadaniu, napiszemy najtrudniejszy plugin! Serwer będzie zabezpieczony przed atakami ddos w 100%. Wyłożyliśmy naprawdę dużą kwotę pieniędzy aby zapewnić Wam wygodę z samej gry. Nie jesteśmy jak inni! Dbamy 24/7 o Naszych graczy, aby mieli pełen komfort. Na początek planujemy otworzyć serwer z ilością slotów 400. W razie potrzeby zawsze możemy powiększyć! Na naszej stronie jak i tabliście w grze będziecie mogli zobaczyć ranking graczy oraz gildii. Poniżej opiszemy Nasze autorskie pluginy których nie posiada żaden serwer MC.

58613648450506489419.png

IP serwera: CraftEasy.pl

(Dodaj adres, serwer narazie jest offline. Gdy skończymy pliki, serwer będzie online z whitelistą tydzień przed startem)

Ilość slotów: 500 (w razie potrzeby powiększymy)

Strona główna: www.crafteasy.pl

Oficjalny start serwera 6 grudnia o godzinie 20:00

43851957415643899951.png

Autorski system rankingu gildii oraz PVP - Kalkulator działa na te zasadzie, że im większy mamy ranking tym mniej dostajemy za osobę która ma mniejszy ranking np. mam 1000 rankingu i zabiję osobę która ma 800. Dostaję wtedy za nią 14 a gdy ona ma 1100 dostaję za nią 80. W systemie gildii jest na zasadzie sumowania się rankingu wszystkich graczy. Na tabliście oraz stronie możemy zobaczyć TOP 10 graczy oraz gildii.

Autorskie gildie - Na wstępie wspomnę, że nikt takiego pluginu nie ma i nie będzie miał. Napisaliśmy bardzo rozbudowany plugin na gildie, w którym zawarte jest podbijanie, opłacanie, powiększanie i ogólne zarządzanie gildią. Dodaliśmy także unikalną opcje, że gdy wchodzimy na teren czyjejś gildii lub opuszczamy na pasku withera pojawia nam się ta informacje. Im dalej odejdziemy, tym mniej zapełniony będzie pasek. Tak samo działa to gdy się zbliżamy, gdy pasek będzie pełen wejdziemy na teren obcej gildii. Po wejściu na pasku withera członkom wybranej gildii pojawi się informacje kto wszedł i z jakiej gildii. System podbijania gildii działa na takiej zasadzie, że gdy uderzymy łapką w endercrystal (generuje się po założeniu gildii), dana gildia traci jedno życie (posiada ich 3). Uderzyć w crystal możemy uderzyć co 24h. Po podbiciu gildii pokazuje się informacja dla wszystkich graczy na chacie kto podbił i jaką gildie. Domyślny cuboid ma na początku wymiary 80x80 kratek. Jedno powiększenie to 5 kratek, czyli np. z 80x80 na 85x85. Maksymalny rozmiar gildii to 145x145 kratek. Do powiększenia gildii będziemy potrzebować poszczególnych przedmiotów. Maksymalna ilość członków gildii to 30. W gildii może być jeden zastępca oraz lider. Gildię trzeba opłacać co tydzień, itemami które będą wypisane po użyciu komendy /g przedluz. Przed przedłużeniem itemki wpłacamy do skarbca gildii (możemy je dowolnie wypłacać i wpłacać). Do skarbca dostęp ma tylko lider oraz zastępca. Można dodać także uprawnienia dla kilku innych osób komendą /g skarbiec dodaj nick. Po dodaniu uprawnień dla graczy, będzie on mógł swobodnie korzystać ze skarbca.

Więcej nie mogę zdradzić, to niespodzianka. Nie ukrywam tylko, że mamy kilka nowych unikalnych pluginów których nie znajdzie się na żadnym serwerze w Polsce. Zero pluginów z internetu, nawet najprostsze zostały stworzone od początku.

79542473832441786200.png

Procesor: 2x Intel® Xeon® Processor E5-1620 v2

(10M Cache, 3.70 GHz)

Dysk twardy: 2x 2TB SATA3 HGST Ent.7k4000

Raid: SOFT/JBOD/HARD

Karta sieciowa: 2x 1gbps

Gwarantowana przepustowość łącza: 1gbps

Ram: 64 gb DDR3 ECC 1600mhz

Na marginesie wspomnę, że najtańsza taka chodzi po 400zł.

Kontrola aplikacji: nadzór aplikacji, wsparcie protokołów głosowych i wideo;

Ochrona przed włamaniami: ochrona w czasie rzeczywistym przed atakami DOS, wykrywanie i filtrowanie robaków, wirusów, spyware, adware oraz malware;

Zabezpieczenia IPCom: szczegółowa kontrola protokołów głosowych, podpisów IP;

Połączenia SSL i IPsec: usługi IPSec i SSL chronione, usługi SSL dla klienta oraz portalu;

Zarządzanie przepustowością na poziomie 450 Mbps

Dla takich zielonych i nie rozumiejących tego powiem krótko ,,Bardzo mocna zapora anty ddos"

08700655785608643103.png

Jesteśmy grupą profesjonalistów, którzy zajmują się minecraftem na codzień. Programujemy pluginy z myślą o graczach. Każdą ich propozycje rozpatrujemy. Wymienie w punktach kilka + naszego serwera:

- Youtuberzy (powyżej 10 k+)

- Stabilna i bezpieczna maszyna, na której nie powinniście odczuć lagów

- Autorskie pluginy (ani jeden z internetu, powyżej macie informacje o takich dwóch najważniejszych)

- Łatwy dostęp poprzez domenę mceasy.pl (prawdopodobnie dokupimy .net)

- 500 slotów (w każdej chwili możemy powiększyć)

- Pełen komfort z gry

- Nowe eventy (nie zdradzę, bo to niespodzianka)

- Niesamowity duży spawn

- Strona serwera z rankingiem graczy oraz gildii, sklepem SMS

- Pełnoletni i doświadczeni Administratorzy (z wyjątkiem kilku osób, ale to powyżej 16 lat)

- Kultura i szacunek do graczy

- Pomoc Administracji w każdej sytuacji (wykluczając pomoc w grze, czyli rozdawanie itemków itd.)

Wszystkich innych pozytywnych cech nie będe wymieniać, ponieważ zeszło by mi do wieczora.

58440137342634210959.png

ZAPOWIEDŹ ZOSTANIE WRZUCONA TYDZIEŃ PRZED OGŁOSZENIEM OTWARCIA SERWERA :]

youtuberzy.png

Youtuberzy :

50.pngfreeze4

50.png thebotz

50.png Mnk_Play

04103223591949655890.png

Na stronie będzie można zauważyć:

* Szczegółowe informacje o graczu oraz jego gildii
* Ranking graczy i gildii
* Sklep SMS
* Najnowsze informacje, update serwera
* Zapowiedzi ważnych informacji np. event, prace techniczne
* Banlista
* Listę Administracji

* Ostatnie zginięcie gracza oraz kto go zabił

W informacjach o gildii znajdziemy:

* Przez kogo została podbita

* Ilość żyć

* Data wygaśnięcia

* Data założenia

* Lider

* Zastępca

* Członkowie (z głowami skinów)

* Rozmiar cuboida

W informacjach o graczu znajdziemy:

* Kogo zabił oraz przez kogo został zabity (z głowami skinów)

* Ogólna ilość zabić oraz zginięć

* Ranking

* Miejsce w TOP

* W jakiej gildii jest

* Czas przebyty na serwerze

Jeżeli wszystko pójdzie po naszej myśli, strona będzie online na starcie.

57141326984174884495.png

49257051268833424064.jpg

AveTrus - Właściciel Serwera

13884470257805080758.jpg

HugoZar - Główny programista

21314685679136112171.png

Border mapy 8000 kratek

Wymagane itemy na gildie:

44613107418203238936.png 32x (ZŁOTE JABŁKA)

19401069249165406076.png 16x

28480149074977426442.png 16x

23339922656523259451.png 64x

49519511982364137298.png 16x

77468875528307847157.png 32x
65523436606541823088.png 64x

97807320312037082782.png 128x

07793414731229002711.png 64x

Lider aby zaprosić gracza do gildii musi posiadać 32 97807320312037082782.png Gracz żeby dołączyć musi posiadać ich (liczba wszystkich członków gildii * 2).

Jeszcze nie wiadomo czy wprowadzimy takie itemy. W każdej chwili mogą ulec zmianie o której Was poinformuję.

Administracja tylko powyżej 16 lat. Profesjonalna i doświadczona, każdy gracz jest dla nas Ważny.

Co posiada VIP :

- Dostęp do komendy /feed

- Dołączanie do gildii bez dodatkowych opłat

- Zmieniony kolor nicku oraz przedrostek na chacie [VIP]

- Rezerwacja slota

- Dostęp do komendy /tpa <nick>

- /vip - co ? dni (jeszcze nie ustaliliśmy). W zestawie zawarte są itemy takie jak:

Diamentowy zestaw protection 4, unbreaking 3

Diamentowy miecz 5/2

Diamentowy miecz knock 2

2 perły endermana

3 koks jabłka

6 zwykłe jabłka

Łuk punch 2/1/3

3 różdżki na spawn

1 strzałę

I wiele, wiele, wiele więcej!

Itemy również w każdej chwili mogą ulec zmianie lub zostać dodane nowe ;)!

Komendy gildii:

/g zaloz <tag> <nazwa> - Zakłada gildie o wybranym tagu oraz nazwie

/g usun - Usuwa gildie (wymagane potwierdzenie)

/g oplac - Przedluza gildie o 7 dni (Wymagana zapłata)

/g powieksz - Powieksza cuboid o 5 kratek (Wymagana zapłata)

/g wyrzuc <nick> - Wyrzuca gracza z gildii

/g zastepca <nick> - Mianuje wybraną osobę na zastępce gildii

/g lider <nick> - Mianuje wybraną osobę na lidera gildii

/g info <tag> - Szczegółowe informacje o danej gildii

/g opusc - Opuszcza gildie

/g pvp - Włącza lub wyłącza pvp w gildii

/g ustawbaze - Ustawia baze gildii

/g baza - Teleportacja po 10 sekundach na baze gildii

/g sojusz <tag> - Zawiera sojusz z wybraną gildią

/g zerwij <tag> - Zrywa sojusz z wybraną gildią

/g odnow - Odnawia jedno zycie gildii (Wymagana zapłata)

I kilka innych unikalnych nowości, nie możemy zdradzić szczegółów ;)!

Każda gildia na początku ma ochronę na 24 godziny oraz 3 99541994991641180130.png

Cena opłacenia gildii: 128x 15479872190424942717.png ,16x 81265726229218952249.png oraz 64x 79691730972947029092.png

Cena dołączenia do gildii: Liczba graczy w gildii *2 diamentów

Cena dołączenia do gildii [VIP]: Za darmo

Cena powiększenia gildii: 16x 97807320312037082782.png, 8x 79691730972947029092.png , 16x  obsydian.png  (każde powiększenie to o 8 więcej każdego z materiałów)

Cena odnowienia jednego 13035805103179944688.png: 64x 79691730972947029092.png, 09110307607855208763.png 10x (koks jabłko), 32x diamondblock.png

84522687458283998202.png

Cierpliwości :)!

Oficjalny start serwera 6 grudnia o godzinie 20:00

02697895041520102607.png

Prezentacja została wykonana przez użytkownika Er3oR (AveTrus)

Wszelkie prawa zastrzeżone!

Grafika została wykonana przez Er3oR, bezwzględny zakaz kopiowania.

Jeżeli wystąpiły jakieś błędy stylistyczne, literówki proszę o powiedzenie.

,,Vape is good, vape is my life"

Opublikowano

@dudus1223 true

Tak samo może i będzie super elo serwer ale te informacje są takie słabe bo ja sam jechałem i patrzyłem tak tu i tam prawie wcale. Jedyne co widziałem to YT, itemy na gildie, opłacenie, administracja i tyle.
@topic czekam na naprawdę dobry serwer zwłaszcza że jest tam sam HugoZar który sam w sobie jest rozpoznawalny z robienia dobrych pluginów.

Oczywiście ja sądzę że powinny być ss chociaż 1-2 żeby było ciekawiej :D

531001454960877632167.png

Opublikowano

@kondziu98

Screeny postaram się wrzucić jak najszybciej

Reklama Mało przejrzysta Nikomu nie chce sie tego czytac

Może Tobie się nie chce czytać, bo nie jesteś zainteresowany serwerem tylko nabijaniem sobie postów właśnie tego typu komentarzami. Jakbym podał samo IP, to by nikt na to się nie przekonał. Podałem dużo ciekawych informacji, które tylko zachęcają do gry na serwerze. Prezentacja może dla Ciebie nie jest przejrzysta, zrób lepszą. I proszę, nie wypowiadaj się za innych :)

Opublikowano

@kondziu98

Screeny postaram się wrzucić jak najszybciej

Może Tobie się nie chce czytać, bo nie jesteś zainteresowany serwerem tylko nabijaniem sobie postów właśnie tego typu komentarzami. Jakbym podał samo IP, to by nikt na to się nie przekonał. Podałem dużo ciekawych informacji, które tylko zachęcają do gry na serwerze. Prezentacja może dla Ciebie nie jest przejrzysta, zrób lepszą. I proszę, nie wypowiadaj się za innych :)

Zmien moze na jakis inny kolor.

Rozumiem ze jak sie zaklada gildie to tepa na 60 ktorys poziom zeby nie bylo tak ze przy bedrocku bedzie jajko ;p

- Autorskie pluginy (ani jeden z internetu, powyżej macie informacje o takich dwóch najważniejszych)

Kolejna prezentacja typu "bedziemy mieli wiecej graczy jak beda autorskie pluginy"

Liczy sie rozgrywka a nie pluginy :> 

//edit bym zapomnial. WorldEdit i worldguard tez autorskie?

Nie zagram na tym serwerze, poniewaz nie ma tu nic ORYGINALNEGO. Kolejny sv(czy tam hc) + gildie. Wole sobie na serwerze ktory to wymyslil (sk*f).

a27BfZc.jpg

#Typowo_na_MPC

Opublikowano

Bzdury , bzdury , bzdury.

Prezentacja całkowicie nie czytelna i bezsensownie zrobiona. Mały zielony druczek który ciężko przeczytać. po co czytać chciałbym wejśc na serwer i zobaczyć. Upssss nie ma serwera !!!!! Ha Ha gratulacje. Chwalenie się pluginami - graczom to nie potrzebne. Serwer tworzą ludzie nie pluginy. No i jeden fakt - serwera nie ma - jeszcze nie powstał i nie wiadomo czy powstanie. Jak nie działa to po co tu zaglądać. Same kłamstwa i pochlebstwa czegoś czego jeszcze nie ma.

Kolejny nabijacz forumowych zbędnych postów. Ocenia a sam nie ma czym się pochwalić.

Pluginy wcale nie są autorskie , owszem nie standardowy Factions ale również znane na innych serwer - widać po komendach.

Border 8000 i co uważasz że to dużo???  Na diaxglobie jest 20000

Ale VIP już opisany - spoko biznes widzę otwierasz. Ciekawe czy masz ukończone 18 lat ??

DIAMENTOWY GLOB - sieć serwerów Minecraft ip: s1.diaxglob.pl

Opublikowano

@saimon312

To nie będzie sv+frakcje, to jest po pierwsze. [Cenzura] mnie interesuje jakiś diaxglob? Serwer będzie trybu easy hard :) Drugi właściciel ma 34 lata, posiada już żonę oraz dzieci. Umówić Cię na rozmowe ts? Przecież nie realizowałbym projektu sv+frakcje, śmieszne. Będziesz tak komentować każdą zapowiedź typu ,,No i jeden fakt - serwera nie ma - jeszcze nie powstał i nie wiadomo czy powstanie.". Poza tym temat to nie post, trochę logiki chłopczyku. Znajdź mi inny duży serwer który ma border 20 000 kratek? Śmieszne. Poza tym czy ja wgl napisałem, że według nas jest to duży border? Trudno przeczytać <hmm>. Udaj się do poradni czy wszystko masz dobrze ze wzrokiem. Zresztą, [cenzura] takich graczy nawet nie chcemy :)

ZRESZTĄ BARDZO SIĘ POSTARAŁEŚ, ŻEBY TWOJA PREZENTACJA MIAŁA NAPISY Z GENERATORA :) TWOJA PREZENTACJA JEST JAK KAŻDA 20 SLOTOWEGO SEWRERA, MOŻE DLATEGO NA TWOIM SERWERZE GRA MAX 30 OSÓB. TRZEBA BYĆ MOCNO [CENZURA] ŻEBY USTAWIĆ BORDER 20k KRATEK, NA DODATEK JEŻELI PISZE ZAPOWIEDŹ TO JAK MOŻE BYĆ SERWER WŁĄCZONY? LOGICZNE...

@xMaxer

Nic oryginalnego? Jakbyś dokładnie przeczytał to byś się dowiedział, że nasz serwer będzie posiadać wiele autorskich dodatków których nie ma żaden śmieszny sk*f :) Nie będe zniżać się do tego poziomu, żeby rywalizować o graczy jak to robi mc*c. Zrobili nową edycje i co? Sk*f ogłosił nowa również 15 edycje, przypadek? Zniżanie się do takiego poziomu to nie jest rozwijanie serwera. Jeżeli masz jakiś problem z prezentacją, to jej nie czytaj? Nie jesteś do tego zmuszony, zresztą jedno dziecko mniej to nawet lepiej :) Idź się chłopcze udzielaj w takich tematach typu ,,Co to jest DDOS"

I tak dla Was obydwu. Widać, że po ustawieniu sobie zdjęcia skina lub tam jakiejś mordy na awatar MPC to sugeruje się u Was wiekiem maksymalnie 13 lat.

Opublikowano

@MiNiM

Rekrutacja będzie dopiero kilka tygodni po otwarciu serwera. Nie chcę przyjmować niepewnych administratorów, których nie znam.

To będzie na zasadzie multi harda, czyli itemy na gildie dosyć trudne, ale exp oraz drop nie za trudne, nie za łatwe.

Opublikowano

@Er3oR Niema banów?

ja tam wole ciężej zdobyć eq/drop niż długo gildie

gildie stworzysz 1 raz i masz ją a eq/drop cały czas

Opublikowano

To się pomyśli jeszcze. W każdym razie dzięki za propozycje. Nie chcę też robić serwera na tej zasadzie, że pokopiesz 5 minut i masz już full seta :)

Opublikowano

@Er3oR

kokx? są 2 formy kox lub koks

ostatnia linijka "dodatkowe informacje"

życzę powodzenia

zmieńcie vipa bo coś sądzę że dla hajsu idziecie vip prot 4 ... dodajcie mu coś nowego, unikalnego...

@Edit

@down

chodziło o to gdzie jest napis kokx ^,^ Tak na pewno chcę sobie posty nabić jak od 2011roku mam 288postów. :D

Opublikowano

Poprawione, a co do ostatniej linijki nie wiem za bardzo o co Ci chodzi. Chyba chcesz sobie tylko posty nabić :)

Opublikowano

@saimon312

To nie będzie sv+frakcje, to jest po pierwsze. [Cenzura] mnie interesuje jakiś diaxglob? Serwer będzie trybu easy hard :) Drugi właściciel ma 34 lata, posiada już żonę oraz dzieci. Umówić Cię na rozmowe ts? Przecież nie realizowałbym projektu sv+frakcje, śmieszne. Będziesz tak komentować każdą zapowiedź typu ,,No i jeden fakt - serwera nie ma - jeszcze nie powstał i nie wiadomo czy powstanie.". Poza tym temat to nie post, trochę logiki chłopczyku. Znajdź mi inny duży serwer który ma border 20 000 kratek? Śmieszne. Poza tym czy ja wgl napisałem, że według nas jest to duży border? Trudno przeczytać <hmm>. Udaj się do poradni czy wszystko masz dobrze ze wzrokiem. Zresztą, [cenzura] takich graczy nawet nie chcemy :)

ZRESZTĄ BARDZO SIĘ POSTARAŁEŚ, ŻEBY TWOJA PREZENTACJA MIAŁA NAPISY Z GENERATORA :) TWOJA PREZENTACJA JEST JAK KAŻDA 20 SLOTOWEGO SEWRERA, MOŻE DLATEGO NA TWOIM SERWERZE GRA MAX 30 OSÓB. TRZEBA BYĆ MOCNO [CENZURA] ŻEBY USTAWIĆ BORDER 20k KRATEK, NA DODATEK JEŻELI PISZE ZAPOWIEDŹ TO JAK MOŻE BYĆ SERWER WŁĄCZONY? LOGICZNE...

@xMaxer

Nic oryginalnego? Jakbyś dokładnie przeczytał to byś się dowiedział, że nasz serwer będzie posiadać wiele autorskich dodatków których nie ma żaden śmieszny sk*f :) Nie będe zniżać się do tego poziomu, żeby rywalizować o graczy jak to robi mc*c. Zrobili nową edycje i co? Sk*f ogłosił nowa również 15 edycje, przypadek? Zniżanie się do takiego poziomu to nie jest rozwijanie serwera. Jeżeli masz jakiś problem z prezentacją, to jej nie czytaj? Nie jesteś do tego zmuszony, zresztą jedno dziecko mniej to nawet lepiej :) Idź się chłopcze udzielaj w takich tematach typu ,,Co to jest DDOS"

I tak dla Was obydwu. Widać, że po ustawieniu sobie zdjęcia skina lub tam jakiejś mordy na awatar MPC to sugeruje się u Was wiekiem maksymalnie 13 lat.

Z tego co pisze to wszystko kopia :) Podbijanie? Ciekawe z jakiego to serwera... 

Moze jakis jeden dodatek dodacie autorski ohoho szalenie.

Jeżeli masz jakiś problem z prezentacją, to jej nie czytaj? 

Napisalem gdzies ze mam problem z prezentacja? Nie. Napisalem "zmien kolor na jakis inny kolor". 

Nie będe zniżać się do tego poziomu, żeby rywalizować o graczy jak to robi mc*c.

Skkf mial o 100 graczy mniej po starcie edycji mchc. Wiadomo poczatki to kazdy gral...

Serwer będzie trybu easy hard

Latwy Trudny?

Jeszcze dodaj sredni.

easy medium hard.

Idź się chłopcze udzielaj w takich tematach typu ,,Co to jest DDOS"

Idz chlopcze naucz sie korzystac z internetu (google.pl) a nie takie tematy zakladasz jak ten:

Tis6KPY.png

Mowisz o swoim "programiscie"?

rKDef3s.png

Z taka administracja topowodzenia ze startem serwera :) 

a27BfZc.jpg

#Typowo_na_MPC

Opublikowano

Poprawione, a co do ostatniej linijki nie wiem za bardzo o co Ci chodzi. Chyba chcesz sobie tylko posty nabić :)

Jak na razie Er3oR to ty tutaj pokazujesz jak nabijać posty. Poza tym ten dział jak sama nazwa wskazuje "Publikacje serwerów" a nie zapowiedzi typu " wiecie może coś zrobię" - dlatego zgłaszam ten temat bo powinien znaleźć się w koszu lub w innym temacie. Widzisz kolego ja mam już dzieci i to dorosłe więc nieładnie mówić o kimś jeżeli się go nie zna. Poza tym twoje używanie znaczników "[cenzura]" w poście świadczy o tobie. A nie zaczynałbym tematu gdybyś sam nie skrytykował mojej publikacji serwera który jest już od dłuższego czasu i całkiem nieźle sobie radzi a nie jest mrzonką wymyśloną w celu nabijania postów na forum.Co prawda jak wspomniałem nie jestem grafikiem więc skorzystałem z generatora ale przynajmniej to co opisałem jest, działa i ma się dobrze. Można to sprawdzić , przetestować i pograć sobie jeżeli ktoś ma ochotę.

Twoja prezentacja czegoś co nie istnieje wcale lepiej nie wygląda ( a zastrzeżeń na końcu?? Prawa autorskie ok ale nie ma co kopiować moim zdaniem.) A teraz kwestia serwera, jak już mój przedmówca zaznaczył:

@Er3oR Jakaś rekrutacja jest?

Easy Hard - Łatwy Trudny?

To  łatwy czy trudny ?? Najlepiej by było się jasno określić czy łatwy czy trudny. Odnośnie autorskich pluginów to śmiało mogę powiedzieć że plugin na gildie nie jest wasz i jak sam zaznaczyłeś prawa autorskie zgłoszę to odpowiednim osobom.

I jak widać twój skin tez zbyt wiele o tobie nie mówi.

Opublikowano

@xMaxer

Kolego, wybacz. Wiesz ile jest nicków typu Error w internecie? Nigdy nie korzystałem z takiego forum, tym bardziej ja sie nie zajmuje programowaniem. Autorskie to nie znaczy unikalne :) Możemy to potraktować jako tylko urozmaicenie pluginu, jednak jestem tego świadomy, że ten pomysł został już wykorzystany. W każdym razie jakbyś przeczytał dopisek "I kilka innych unikalnych nowości, nie możemy zdradzić szczegółów ;)!". Myślisz, że wszystko jest unikalne, nawet pozmieniany komendy do gildii? Nie rozumiem po co mi dajesz screena profilu Huga. Tak na marginesie, nigdy bym nie zaczął tematu od ,,Siema".

@saimon312

Publikacje również służą do udostępniania zapowiedzi serwerów. Plugin na gildie będzie w 100% autorski, pisany był od podstaw więc nie ustalaj jeszcze faktów. Myślisz, że mnie przestraszysz prawami autorskimi? Przepraszam bardzo, skin ma mówić o kimś? Randomowy który dostał to ustawiłem, mnie to nie obchodzi jaki mam skin ;] Jeżeli nie interesujesz się grą na serwerze to nie udzielaj się w tym temacie.

Opublikowano

@saimon312

Kolego, wybacz. Wiesz ile jest nicków typu Error w internecie? Nigdy nie korzystałem z takiego forum, tym bardziej ja sie nie zajmuje programowaniem. Autorskie to nie znaczy unikalne :) Możemy to potraktować jako tylko urozmaicenie pluginu, jednak jestem tego świadomy, że ten pomysł został już wykorzystany. W każdym razie jakbyś przeczytał dopisek "I kilka innych unikalnych nowości, nie możemy zdradzić szczegółów ;)!". Myślisz, że wszystko jest unikalne, nawet pozmieniany komendy do gildii? Nie rozumiem po co mi dajesz screena profilu Huga. Tak na marginesie, nigdy bym nie zaczął tematu od ,,Siema".

Ha tutaj pokazałeś że masz jednak problem z czytaniem. To nie do mnie chyba???? Pomyliłeś się sromotnie nie tylko w tym poście.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...