Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opinia

dragonixor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcialbym sie was zapytac o nietypowe adc czyli zbytnio nie grane/sprawdzajace sie na innej lini,championy ktore sa grane ap a sprzawdzaja sie w roli adc czyli

Kennen AD:wedlug mnie nie jest za mocna na midzie/adc lepiej jest grac na topie bardzo specyficzna duzy stun dmg daje jej mozliwosc counterowania wiekszosci toperow

Quinn :Champion niegrany ktory wyrobil sobie opinie S**t champa przez bronzow,Duzo osob sadzi ze jej ulti sie nie przydaje,Lecz to nie prawda latwa ucieczka mozliwosc oslepienia jump bardzo pomaga ;) Wedlug mnie jest jednym z lepszych adc Lecz na turniejach nie grana gdyz bez supporta jej early nie jest taki dobry

Urgot : To jest Prawdziwy nie grany champion! duzo osob sadzi ze on aktualnie jest grany na adc lecz to nie jest tak,Najlepszy jest na topie Gdyz ma mozliwosc szybkiego zabicia wroga ! Tak szybkiego jego dobrze zbudowany build pozwala bic z q 500 dmg Nie budujac sie pod full ad Takze nie oplaca sie robic go full tank najlepiej offtank.Jest on bardzo wkurwiajacy dla wrogiego adc/midera gdyz ulti i spi w teamfighcie mider/adc A urgot sam ucieknie dzieki pancerzowi

Miss Fortune nie moge sie tu wypowiedziec gdyz nia nie gram lecz chcialbym o maly jej opis

Graves! Duzo osob sie pyta czy warto go kupic.Pomyslicie teraz wszyscy gdy wszedl zmienil mete championow adc na bota? czemu? pomyslcie tak! w tamtych czasach krolowal ez ktory byl przez niego jedzony w kilka sekund Przez czeste jego granie dostal duzo nerfow! lecz jego sila nigdy nie zostnaie rozjebana czekam na wasza opinie o tym champie

i tutaj nie adc nie top nie mid tylko zapomniana jungla! pam pam pam, NAUTILUS: wiem ze mialo byc o adc ale musialem o nim wspomniec Jest on bardzo dobry lecz jest zapomniany przez 1 rzecz Duzo osob mysli ze nie ma on dmg jasne nie ma dmg jak sie maxuje q/e zawsze sie nim maxuje w wedlug mnie jungle ma przyjemna q stun tak jakby e slow passive stun ult stun czego chciec wiecej? ;) nie ma zbyt dobrego early dlatego nie jest czesto grany

A teraz czekam na wasze opinie i o tych postaciach i jesli zapomnialem o jakiejs postaci zapomnianej to mozecie pisac opinie ;)

Opublikowano

moim zdaniem te postacie nie sa grane gdyz po prostu wiekszosc graczy patrz na tych "pro gejmerow" moim zdaniem te psotacie sa Dobre lecz po prostu ludzie sa zbyt ograniczeni zeby to zauwazyc :)

Opublikowano

Patrz na patche, nerfy, buffy.

Większość kieruje się Tier Listami. Tym czym grają Ci najwięksi prosi :P

Jest o wiele więcej lepszych postaci od takiego Kennena ADC.

Quin? Też są lepsze. Sam nie przepadam za tym champem. Jak już to na topa.

Miss? Zawsze uwielbiałem :P. Aczkolwiek wymięka na dzień dzisiejszy przy takiej Tristanie, Caitlyn, Lucianie itd.

313561454060320945952.gif
Opublikowano

1. kennen? ad moze kogos zrucha na lini, ale ap i tak wiecej zrobi  wlate

2. quin jest lepsza na topie lub midzie ze wzgledu na roam z ulta

3. mf silna \, spamowalne q malo kto do farmy podejdzie, denerwujacy champ ale wymiany ma slabe

4. graves tylko na jakies agresywne lini, po co go pickowac skoro mamy lepsza jego wersje? (lucian)

5. nautilus? to nie moze byc adc gdyz nie jest postacia dystansowa

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...