Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak Dac VIPa na 30 dni w pluginie TimedPex? Jaka komenda?

Zientez

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak Dac VIPa na 30 dni  w pluginie TimedPex? Jaka komenda? Jak dam VIPa na 30 dni to po 30 dniach zabierze czy dopiero jak gracz przegra 30 dni (czas online 30 dni)? Czy to bedzie jak w AzRank? Dam za dobra odp. Jak mozecie napiszcie tez komende z pexa vip na 30 dni na wszystkich swiatach dam limit lajkow.

Opublikowano

Jest to dodatek do pexa mam rozumieć . Wpisz /timedpex w grze i sprawdź czy są jakies komendy . A jeżeli nie to będzie to prawdopodobnie

/pex user [nick] group set Vip 30d lub coś na ten styl

00768247823007970726.jpg

Opublikowano

@Seldek IV takze jest na zawsze...

W permissions.yml jest takie cos na dole:

Gold001:
    worlds:
      world:
        group:
        - Vip
        options:
          group-Vip-until: '1415986239'
ale dalej jest na zawsze... Wpisuje "/pex user Gold001 group add vip world 10"
Opublikowano

Trochę testowałem na własnym serwerze i zauważyłem, że ranga zostaję zdjęta dopiero po przeładowaniu pexa, czyli za każdym razem, gdy będziesz na serwerze musisz użyć komendy /pex reload, by zabrało rangi osobom, którym skończył się czas.

Możesz też użyć skryptu, który będzie to robił za Ciebie:

at 18:00:
	execute console command "/pex reload"
Opublikowano

Jak sa losowe vipy na 200 graczy lagi beda przy /pex reloadzie

A jak serwer sie wylaczy to po wlaczeniu bedzie dalej obliczac pozostaly czas czy dane sie sypna?

Opublikowano

Jak sa losowe vipy na 200 graczy lagi beda przy /pex reloadzie

A jak serwer sie wylaczy to po wlaczeniu bedzie dalej obliczac pozostaly czas czy dane sie sypna?

1. Nie powinno powodować to najmniejszych opóźnień

2. Będzie dalej obliczał

Opublikowano

@Seldek IV tak wiem nie powinno byc najmniejszych opoznien bo ja liczylem co do sekundy dla kazdego gracza. Seldek ja mam w nocy ustawioje restarty wiec to tak jak pex reload. Jak np. Zostanie 1 min do zdjecia rangi i bedzie restart po 1 minucie i wposaniu pex reload ja zabierze tak? Dalej bedzie obliczalo? Chce 100% dobra odp. Aha i probowales wszystkie swiaty z *? To dziala czy nie? Aha i w permissions.yml pozniej sa takie dziwne rangi to co wyzej podalem. To juz zostanie czy po jakims czasie zniknie? Chodzi o to:

Gold001:
    worlds:
      world:
        group:
        - Vip
        options:
          group-Vip until:'1415986239'
Jak vipa zabierze i gracz znowu dostanue to sie nie zrobi to podwojne takie o?:

Gold001:
    worlds:
      world:
        group:
        - Vip
        options:
Gold001:
    worlds:
      world:
        group:
        - Vip
        options:
Czy to bedzie dodawac tylko do tego pierwszego? Srry ze cb mecze, ale chce sie upewnic.
Opublikowano

1. Co do światów z * - sprawdziłem to i jednak zamiast gwiazdki trzeba dać ""

""

2. Skrypt będzie się uruchamiał mimo restartów serwera

3. Będzie dawało tylko do tego pierwszego

Opublikowano

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelp me.

Kto znajdzie litwrw r w heeeelp ten wygra like.

Z nudow...

Ale tak na serio pomozecie....?

Opublikowano

Nie nie wywala, ale jak wpisze /pex user Gold001 group add vip "" 10  <--- To daje w permissionsex range na swiecie "10". Napisz komende, ktora tb dziala

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...