Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prytanie Exploit

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam dość nietypowe pytanie bo gram na 3lv nowe konto wiem ze bede mial bana ale gosciu pisze ze wysle na forum i ze na ip mi da jest to mozliwe ??? czy tylko na konto

Opublikowano

podłącze sie ponieważ mam problem otóż mam dwa konta maina i smurfa. Main zrobiony na mailu z o2 ale potem zmieniłem gmail i smurfa też zrobiłem na gmailu nie wiem jak i czitowałem na smurfie to będzie ban na mainie? bo dla mnie się wydaje bez sensu to co te dzieci z mpc pisza.

Opublikowano

Nie zbanują na ip.. powtarzam :  Czy jeśli Twój brat by czitował (ten sam net) i zbanował by jego i Ciebie (bo ten sam net i te same ip, ten samp komp) to by było fair zbanowanie obu? NIE.   Ashe bug - banowali tylko konta kto tego uzywał.

Opublikowano

Nie zbanują na ip.. powtarzam :  Czy jeśli Twój brat by czitował (ten sam net) i zbanował by jego i Ciebie (bo ten sam net i te same ip, ten samp komp) to by było fair zbanowanie obu? NIE.   Ashe bug - banowali tylko konta kto tego uzywał.

a kojarzysz coś z tymi mailami? mógłbyś jeszcze raz przeczytać te moje wypociny?

Opublikowano

http://boards.eune.leagueoflegends.com/cs/player/EUNE/OrionekCZE jeszcze 1 pytanie do was bać się tego ??? na 3 lv trolluje i ze na ip ale skoro mowicie ze nie banuja ale wole sie upwnic ten gracz wlasnie napisal

Nie, nie banują na IP. Zbanują Ci TYLKO I WYŁĄCZNIE KONTO, na którym cheatowałeś. Gdy był ten exploit z Ashe, to dostałem bana tylko na konta, gdzie tego używałem: reszta nietknięta. Bana na IP też nie dostaniesz, bo to jest zbyt łatwe do obejścia.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...