Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowa jungla? wutafuk is dat man

Gość ewenement flow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

yo, zakladam temat w ktorym dzielimy sie spostrzeżeniami jak i generalnie dyskutujemy nad nową junglą.

http://eune.leagueoflegends.com/pl/news/game-updates/gameplay/przedsezon-2015-nowa-dzungla

ja mam wrazenie ze jak dotychczas gra w jungli opierała sie na gankowaniu i obronie buffow to teraz riot chce to przenieść na wyższy poziom pod względem strategi czego dowodem jest male krab (?) obok barona i chyba dragona tez  po ktorego  zabiciu daje tam wizje, czuje ze beda spore walki o ten element gry, co wiecej zmiana smite sprawi ze bedzie zmieniona meta czempinoow do junglowania, trzeba bedzie wybrac ktory smite pod kompozycje druzyny, np ten ktory da jakies tam bonusy podczas ganku #lee czy może ten który sprawi ze farmienie będzie łatwiejsze #udyrro ale to nie tylko zmiany w jungli nadchodza, w turretach tez sa, slyszalem o tym ze riot ma wprowadzic ze jak enemy chca zniszczyc te turrety przy wejsciu do bazy nie pameitam jak one sie nazywaly to druzyna broniaca ktora jest w bazie ma zwiekszone staty

tl dr - c**j ci w dupe

zapraszam do dyskusji

Opublikowano

Ode mnie duzy plus dla riotu za utrudnienie jungli. Teraz w koncu do mety wejda picki rzeczywiscie przeznaczone do tego (bardzo licze na powrot nocturna :D). Moze zaczne ponownie grac w jungli :).

FizzyFisherman_eune_57_3_logo.png

Opublikowano

Baardzo sie ciesze, ze zmiany mety gdyz aktualna ssie palke. Mam nadzieje, ze trzeba bedzie bardziej pomyslec oraz mozliwosci snowballowania stana sie latwiejsze... ( chociaz to raczej nigdy nie wroci )

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Amumu pewnie hard jungla -_-... Ale ogólnie to fajnie. Lekkie utrudnienie się zawsze przyda. Mniej troll pickow na jungle to faaajno :) Ogólnie mapa fajnie zmieniona. Nie wiem o co ten płacz

Opublikowano

Ode mnie duzy plus dla riotu za utrudnienie jungli. Teraz w koncu do mety wejda picki rzeczywiscie przeznaczone do tego (bardzo licze na powrot nocturna :D). Moze zaczne ponownie grac w jungli :).

mylisz się bo teraz wszystkim jeszcze łatwiej będzie junglować polecam ad valdimira #potwierdzone_info

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

Że niby nocturne jest poza metą? Nockiem nie opłaca się teraz grać? Co to za bajki...

League of Legends

Opublikowano

Że niby nocturne jest poza metą? Nockiem nie opłaca się teraz grać? Co to za bajki...

Nie napisalem, że nockiem się nie opłaca grać, ale według mnie póki co jest kilku lepszych junglerów. Czekam na buffy z e.

Opublikowano

Nie napisalem, że nockiem się nie opłaca grać, ale według mnie póki co jest kilku lepszych junglerów. Czekam na buffy z e.

Najpierw to trzeba potrafić champem grać, a dopiero można myśleć o tym który pick jest lepszy.

Jeżeli twoja dywizja to rzeczywiście gold, to ja nie widzę problemu żeby ugrać cokolwiek.

League of Legends

Opublikowano

@arkadia44

Golda mam tylko dlatego, ze nie widze sensu wbijania wyzszej dywizji, gdy dostane te same nagrody. Zwykle gram albo dla zabawy albo teamowki. Poki co ja wole nocka na mida ale to tylko moje zdanie. W nowej jungli wydaje mi sie, ze moze byc poprostu lepszy.

Opublikowano

Osobiście nie odczułem dużej zmiany. Jedyna poważna decyzja, to czy będziemy gankować, czy też farmić swoją/wrogą junglę. I tyle w kwestii wyboru. Robisz trzeci poziom - wracasz do bazy, kupujesz przedmiot i jest to samo co do tej pory. I uprzedzam, że jeżeli nie jesteś Nunu, to nie opłaca się nie zrobić powrotu na trzecim poziomie. Zwyczajnie ulepszenie porażenia jest zbyt dobre.

Jedynie zmiana dragona jest dla mnie dosyć dziwna. Po prostu jej nie czuję. Dawniej drużyna z dwoma smokami, zdobywała całkiem sporą przewagę. Obecnie pierwsze dwa smoki wnoszą niewiele w kwestii siły. Dopiero czwarty i piąty są tego warte, a nie wiem komu uda się zrobić ich aż tyle w jednym meczu.
A baron też jest jakiś dziwny. wcześniej buff był na tyle dobry, że chciałeś go mieć i już. Teraz najwięcej daje, kiedy masz przewagę. W innym wypadku trochę zdejmuje brzemię z ramion, bo minionki ciężej zniszczyć i efektywnie dive'ować pod turretami. Ohmwrecker może stać się standardem...

wikmk9.jpg

Opublikowano

Koniec troll pickow na jungle typu annie czy lucian, duzy plus, wyczuwam walki o dragona ciekawe bony za stwory w jungli, teraz jungle bedzie decydowac o grze

jakby k***a nigdy gra nie byla uzalezniona od junglera

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...