Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arma 2 - freeze po wejściu na multi

RuskoPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, Arma 2 zaczyna się acinać na ok. 30s za każdym razem, gdy kilknę jakiś przycisk po wejściu w tryb multiplayer. Gdy odpalam Singleplayer to wszystko chodzi ładnie. I nawet jak odczekam te lagi to nie wyszukuje mi serwerów. Robiłem fixy i reinstall. Wie ktoś jak to naprawić?

2ynl345.png

Opublikowano

Może ci nie wyszukuje serwerów bo w zakładze "Filtr" masz wpisane jakieś ip?

Podaj parametry komputera i sprawdź ustawienia graficzne

Opublikowano

Może ci nie wyszukuje serwerów bo w zakładze "Filtr" masz wpisane jakieś ip?

Podaj parametry komputera i sprawdź ustawienia graficzne

Karta graficzna: AMD Radeon HD 6570

Pamięć RAM: 8GB

Procesor: Intel Pentium CPU G620 @ 2.60Ghz

System operacyjny: Windows 7 62bit

Ustawienia graficzne nie wadzą bo DayZ i Single działają ok. Filtr czysty, najbardziej chodzi mi o naprawe tych feezów ;/. Wspomne jeszcze, że kiedyś Arma 2 działała mi normalnie na multi.

2ynl345.png

Opublikowano

Gra freezuje ci się w menu po kliknięciu na multi?

Wyszukiwarka serwerów w Arma 2 nie działa, ponieważ usługa z której korzystała Arma 2, czyli GameSpy już od dłuższego czasu nie działa.

By połączyć się z jakimś serwerem musisz połączyć się bezpośrednio z ip danego serwera lub skorzystać np. z GameTrackera.

https://www.gametracker.com/search/arma2/
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Gra freezuje ci się w menu po kliknięciu na multi?

Wyszukiwarka serwerów w Arma 2 nie działa, ponieważ usługa z której korzystała Arma 2, czyli GameSpy już od dłuższego czasu nie działa.

By połączyć się z jakimś serwerem musisz połączyć się bezpośrednio z ip danego serwera lub skorzystać np. z GameTrackera.

https://www.gametracker.com/search/arma2/

Ja kupiłem wczoraj grę arma 2 na steam. Zauważyłem, że nie mam serwerów gdy wchodze w multiplayer. Byłem na tej stronie co podałeś i jej trochę nie ogarniam. Próbuje wbić na byle jaki serwer ale nic. Proszę o wytłumaczenie mi krok po kroku co trzeba zrobić aby wbić na jakiś serw z tamtąd. Jakby co program GamerTracker Lite ściągnąłem. Proszę o jak najszybszą odpowidź.

Opublikowano

Ja kupiłem wczoraj grę arma 2 na steam. Zauważyłem, że nie mam serwerów gdy wchodze w multiplayer. Byłem na tej stronie co podałeś i jej trochę nie ogarniam. Próbuje wbić na byle jaki serwer ale nic. Proszę o wytłumaczenie mi krok po kroku co trzeba zrobić aby wbić na jakiś serw z tamtąd. Jakby co program GamerTracker Lite ściągnąłem. Proszę o jak najszybszą odpowidź.

Grasz tylko na armie 2 czy na armie 2 OA lub dayz modzie ?

Opublikowano

Ustawiłeś konto (swój nick na którym bedziesz grać) w grze? 

Czy w zakładce filtra/zdalnego nie masz nic wpisanego ?

(dziecinna podstawa) robiłeś reinstala?

Opublikowano

Ustawiłeś konto (swój nick na którym bedziesz grać) w grze?

Czy w zakładce filtra/zdalnego nie masz nic wpisanego ?

(dziecinna podstawa) robiłeś reinstala?

Nicku nie ustawiłem bo sądzę że sam powinien się ustawić ponieważ mam grę na Steam. W filtrze nic nie jest wpisane i reinstal robiłem
Opublikowano

Nicku nie ustawiłem bo sądzę że sam powinien się ustawić ponieważ mam grę na Steam. W filtrze nic nie jest wpisane i reinstal robiłem

No niewiem bo arma 2 może sie odpalić bez potrzeby użycia steam. Spróbuj wpisać nick w profilach i wtedy odpalić gre.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...