Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Firma T-Mobile, dobry czy zły dostawca internetu?

dawox99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otóż nie pisze to w imieniu swoim lecz kolegi który nie może tego zrobić. Czemu? Ponieważ nie dość że ta firma dała mu internet tak słaby że ledwo chodzi (Niby 1 mb, miałem taki i działał jakoś bardzo dobrze) to jeszcze podczas dzwonienia telefonu stacjonarnego owy internet "wywalało" i rozmawiać przez telefon można było, ale potem trzeba było czekać aż router znów załapie, lecz nie o to chodzi, to prowadzi do sedna czyli: przyszedł facet który miał naprawić owy problem, skończyło się tak że jeszcze bardziej zepsuł! Teraz nie ma wcale internetu, świeci się dioda Power i Wi-Fi, nic pozatym. Wszystko wygląda OK ale i tak nie chodzi, a jakby tego było mało to zgłoszenie jest wciąż przyjęte, niby dzisiaj miał się pojawić ktoś kto to naprawi. Firma gwarantowała że NAJPÓŹNIEJ pojawi się o godzinie 18, ale się nie pojawił.... Nie ma to na celu powiedzenie "Nie korzystajcie wcale z tej firmy". Po prostu przestrzegam was przed tamtym internetem, sama sieć komórkowa jest dobra ale usługi dot. internetu - beznadziejne... Lecz zostawiam dla was ocene ich.

Opublikowano

Ocena instytucji
23%
Skorzystałoby ponownie: 82
77%
Nie skorzystałoby ponownie: 272

To mówi samo za siebie  :D. Kolega też zrobił błąd, że łyka to co mu mówią, a sam nic nie sprawdzi.

2ynl345.png

Opublikowano

Ta firma nie powinna mieć nic wspólnego z internetem.Plus jest przyzwoitym dostawcą internetu

Opublikowano

na jakiej wiosce mieszka ze ma 1mb/s? mam z t mobile 10mb/s i w zasadzie jesli nie brac pod uwage dziwnych brakow neta przez jakies 5 minut to nie moge narzekac oprocz ceny ktora teraz jest dosyc wysoka jak na inne oferty (cos ok. 50zl) ale tak to jest kiedy umowa na 2 lata

ogolnie mam juz 4 lata z ta firma neta, jedyne to po zmianie z neostrady na t mobile nie mialem 1 miesiac internetu (z niewiadomych przyczyn) i z 6mb/s zrobili mi 4mb/s chodz zapewniali ze bedzie 6, ale rachunek tez zmniejszyli

­

Opublikowano

Na początku wakacji t- mobile wprowadziło internet LTE i o ile masz przeystosowany router do odbioru tego internetu i masz wykupiony ten pakiet z LTE, to polecam - na najwiekszym zadupiu gdzie wcześniej miałem 200kb/s teraz spokojnie oglądam streamy HD bez problemu... Jeśli chodzi o mnie to miło mnie zaskoczył i polecam.

Opublikowano

Hmm mieszkam na zadupiu z orange 2mb/s tak słabo działał, że z nerwów płakałem. T-mobile mnie uratowało, 20mb/s działa bez problemu i spadku jakości, mam go już od 2 lat >.<

?????

Opublikowano

Przeciez wszyscy operatorzy maja ta sama technologie. To zalezy tylko od zasiegu w danym miejscu i dostepnosci uslug. A tego czesto operator nie sprawdza w momencie sprzedazy uslugi.

imetin_logo.png

Opublikowano

Ja mam w Tmobile i Playu. Play jest o niebo lepsze.

dópa!

Opublikowano

Moim zdaniem netia jest przyzwoitym dostawcą mam internet 50mb/s i wyciągam jakieś 40 i ich chwalę bardzo dobrze ping 3/4 max przez rok nie miałem braku internetu nawet na 1min. 

lubię to: 50 | 100 | 300 |

Pomogłem? Daj symboliczne lubię to!

Opublikowano

Ja bym nie polecał T-mobile, raczej Netię - ja mam w pakciei z TV i wszystko mi śmiga, nie wiem, czemu inni marudza. Pewnie to zależy od lokalizacji, więc trzeba sprawdzić przed podpisaniem umowy. Kiedyś miałem T-mobile i trudno się ich pozbyć w razie czego.

Opublikowano

Heh a ja myslalem,ze to orange jest najgorsza firma.Mialem miec 10mb internet a rzadko kiedy przekracza 1mb.

Jeżeli korzystasz z internetu w kalkulatorze na kamczatce, to się nie dziw.

Mam Vectrę 60 mb/s i razem z TV (platynowy) kosztuje 114. Net chodzi 55-62 mb/s według speed testów (przy routerze), więc jest git. Od roku była jedna awaria i nie miałem internetu przez kilka godzin, poza tym bezproblemowo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...