Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lewe zwolnienie z praktyk

UglyPanda

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam nie chce mi się chodzić tak trochę na praktyki z budownictwa, ponieważ tam ciągle robimy to samo jakieś murki i inne gówna ciągle k***a mać to samo. Tak więc pomyślałem, żeby iść do lekarza i poprosić o zwolnienie z tych praktyk z powodów zdrowotnych, lecz jakie te problemy zdrowotne mogą być ? lekarz pewnie się zgodzi, bo wezmę babkę na litość (koledzy mnie biją tam i te sprawy xD) może coś z kręgosłupem ? 

marzeniem byłoby mieć zwolnienie na k***a chociaż 3 miechy, ale c**j xD

Opublikowano

pojdziesz doo roboty i bedziesz robil to samo i co pojdziesz sie zwolnic bo nie chcesz robic jednego i tego samego?

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Praktyki są kur*a po to by się uczyć. A praktyka to najlepsza metoda. A nie pójdzie taki na praktyki i potem powstaja budynki jakie powstają...

wipek.pl

Opublikowano

dobra k***a wiedziałem, że osoby z IQ banana zaraz będą pisać tutaj swoje mądrości.

JA UMIEĆ WSZYSTKO Z PRAKTYK MIEĆ DOBRE OCENY MY ROBIĆ WSZYSTKO W KUŁKO W KUŁKO  NA PRAKTYKACH NIE PŁACĄ A W PRACY PŁACĄ LEL

wiem jak się piszę kółko easy xD

właśnie dowiedziałem się od kolegi z góry, że na praktykach robi się budynki to wszystko wyjaśnia.

Opublikowano

Mi się po prostu nie chce tam chodzić. Tak jak pisałem robimy ciągle to samo już od roku, a do tego muszę w c**j wcześnie wstać, aby tam iść. Nawet jakby dawali 100 zł miesięcznie to byłoby inaczej, a za darmo zapierdalać to nikt nie chce.

Opublikowano

No to raczej na plecy, powiesz, że nosicie jakieś ciężkie worki czy coś tam i cię je*bie w krzyżu :D.

Ew. Kolano czy coś z rękoma.

2ynl345.png

Opublikowano

K***a na praktykach się masz uczyć tak, nie chciał bym aby taki budowniczy jak ty stawiał mi kiedyś dom.

Jeśli Cie koledzy biją to poproś aby zajebali raz a mocno i wyląduj w szpitalu wtedy na pewno nie pójdziesz na te praktyki.

u6pv.jpg

Opublikowano

dobra k***a wiedziałem, że osoby z IQ banana zaraz będą pisać tutaj swoje mądrości.

JA UMIEĆ WSZYSTKO Z PRAKTYK MIEĆ DOBRE OCENY MY ROBIĆ WSZYSTKO W KUŁKO W KUŁKO  NA PRAKTYKACH NIE PŁACĄ A W PRACY PŁACĄ LEL

wiem jak się piszę kółko easy xD

właśnie dowiedziałem się od kolegi z góry, że na praktykach robi się budynki to wszystko wyjaśnia.

ludzie tacy jak ty wlasnie tylko do tego sie nadaja

wyuczyc sie czegos co nie wymaga duzo nauki i zapieprzac za 2k.

Powinienes robic swoje i nie szukac lewych zwolnien, bo w ten sposob  szybko wpadniesz w bledne kolo.

Poza tym zamaist narzekac ze ciagle robisz to samo, ucz sie w wolnym czasie glebszych zagadnien z twojej dziedziny to moze nie bedziesz wykorzystywanym robolem, bo poki co nie wroze tobie dobrej pracy po szkole.

nie komentuje nawet tego, ze ublizasz ludziom za to ze mowia prawde leniu. jedyna osoba z IQ banana w tym temacie to najprawdopodbniej ty ;/.

.

Opublikowano

Powiedzcie mi po c**j mam po raz 100 (dosłownie) stawiać murek skoro robię to perfekcyjnie ? najlepiej z grupy ? ponieważ uczył mnie tego tata w wolnym czasie tak jak i innych rzeczy które mam na praktykach..

Opublikowano

to popros o inne zajecie, albo sie z tym pogodz. ustawa nie przewidziala ze cie tata tego nauczy

.

Opublikowano

jprd ale wy jesteście mądrymi ludźmi ale jak wy nie chodzicie do szkoły to nie patrzycie że omijacie szkolne zajęcia i czegoś nie bd umiał potem taki student siedzi w urzędzie i  nie umie napisać poprawnie mojego wujka imienia że to aż chore jest

a tutaj chłopak mówi że umie to po co ma chodzi i tak jak pójdzie na budowę to nie dostanie odrazu twojego domu tak jak napisali tam u góry najpierw bd robił od podstaw potem dadzą go do lepszych i mocniejszych rzeczy sam mam praktyki i nie chodzę często bo nie ma sensu wkoło to samo więc nie gadajcie takich głupot  

Opublikowano

pozdrawiam twoją szkołe, ciekawe jak to k***a wygląda na tych praktykach:

dzień 1. Dzień dobry panowie dzisiaj robimy murek

dzień 2. Dzień dobry panowie dzisiaj robimy murek

dzień 3. Dzień dobry panowie dzisiaj robimy murek

dzień 4. Dzień dobry panowie dzisiaj robimy murek

dzień 5. Dzień dobry panowie dzisiaj robimy murek

dzień 6. Dzień dobry panowie nie zgadniecie co dzisiaj robimy, MUREK KURWA

mg7k04q.jpg

Opublikowano

pozdrawiam twoją szkołe, ciekawe jak to k***a wygląda na tych praktykach:

dzień 1. Dzień dobry panowie dzisiaj robimy murek

dzień 2. Dzień dobry panowie dzisiaj robimy murek

dzień 3. Dzień dobry panowie dzisiaj robimy murek

dzień 4. Dzień dobry panowie dzisiaj robimy murek

dzień 5. Dzień dobry panowie dzisiaj robimy murek

dzień 6. Dzień dobry panowie nie zgadniecie co dzisiaj robimy, MUREK K***A

no mniej więcej raz jakiś inny kształt całego murku raz inne cegły xD

Opublikowano

Bieda nie wybiera

Zawsze chciałem być piękny, młody, zdrowy, lecz tata mi powtarzał, żebym pasał krowy.

Moja mama mi mówiła, żebym lizał jej pingwina.

Chciałem iść na studia,

lecz matka wciąż powtarza, że

bieda dokuczy i rozumu nauczy.

Przyjaciół poznaje się w biedzie mówi Polski ludowe przysłowie, lecz każdy Ci to powie, że woli mieć przyjaciela, który kasą dropnie.

Bieda nie wybiera,

ani czasu, ani miejsca.

Bieda dokuczy, kto się za młodu

nie uczy.

Lecz się starać będzie trzeba,

Bo jak nie, to będzie bieda,

Joł !!

MC Banan©

Słucha się moje rapsy, bo wiele nauczą.

Opublikowano

Idź do rodzinnego powiedz że cie plecy bolą i nie możesz się schylać

Wypisze ci skierowanie do neurologa

Neurolog wypisze zastrzyki przeciwbólowe, oczywiście których nie kupisz i nie będziesz robił

Myślę że na co najmniej na miesiąc będzie zwalenie, jak nie na 6 miechów...

Opublikowano

Neurolog wypisze zastrzyki przeciwbólowe, oczywiście których nie kupisz i nie będziesz robił

Albo kupi i się zabawi xD.

2ynl345.png

Opublikowano

Dobra, ale nie będą k***a jacyś specjaliści mnie macać po plecach ? bo wyglądam na zdrowego i wymyślę  coś, że na treningu jakimś tam k***a zrobiłem salto źle upadłem i bolały mnie plecy, ale po tygodniu przeszło, a tydzień temu niby upadłem z roweru wracając z biedry z bułkami xD na plecy i mnie znowu bolą przez tydzień już w c**j. Do tego dodam, że na tych praktykach trzeba nosić worki 15 kg cementu, a ja bym się zesrał z chorym kręgosłupem

Opublikowano

Śmieszne są opinie ludzi którzy piszą że na praktykach się czegoś uczy...

Nie byliście to nie piszcie bo się osmiesacie, praktyki to takie gowno na którym robisz najgorsza robotę za frajer i masz się niby jeszcze spuszczac jakby nie wiem ile płacili, zresztą w pierwszej pracy i tak Ci powiedzą że nic nie umiesz i musisz od podstaw się uczyc

Moja rada to tylko ból pleców, tego Ci nie wykryje żaden lekarz na praktykach dźwignij worek, jebnij nim o ziemię krzyknkj urwa moje plecy i idź do lekarza że Cię boli i schylic się nie możesz, sam tak w pracy robiłem i zawsze się udaje 2-3 tygodnie mam xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...