Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Język angielski

RuskoPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, wiem, że słowo "cunt" jest uważane za najbardziej obraźliwe, ale w USA, Anglii, czy wszystkich krajach anglojęzycznych?

2ynl345.png

Opublikowano

Słowo Cunt jest obraźliwe we wszsystkich krajach anglojęzycznych.
Wydaje mi się że najbardziej w USA.

say_my_name_by_armagaten-daowbqg.png

Devils inside my mind

Opublikowano

słowo "cunt" jest uważane za najbardziej obraźliwe

Pierwsze słyszę szczerze mówiąc.

Ok, miałem stare info jednak xD

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Jest to rzeczownik określający osobę w dodatku obraźliwy ;s

@off top

Tak jest we wszystkich anglojęzycznych a przyjęło się to ze stanów.

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

Opublikowano

Jest to rzeczownik określający osobę w dodatku obraźliwy ;s

Nie pytałem co to jest, przeczytaj jeszcze raz pytanie, nie odpowiadajcie na siłe bo tylko spam i offtop robicie...

2ynl345.png

Opublikowano

Pierwszy raz słysze o tym słowie, nie ma go w google translate więc prawdopodobnie coś takiego nie istnieje.

Opublikowano

Uważam, że F**k jest bardziej obraźliwe.No a dla czarnego nigro

21f0dgn.jpg

Opublikowano

We wszystkich krajach anglojęzycznych jak najbardziej jest obraźliwe jeżeli określasz osobę, chyba że masz na myśli to drugie i jesteś ginekologiem  :ninja:

Jeżeli pytasz o to czy to najgorsza możliwa obraza to w żadnym kraju anglojęzycznym to nie jest najgorsza obraza, są o wiele gorsze.

Opublikowano

No nie wiem... z pewnością

f**k you slut i f**ked you in your f**king dirty pussy

jest gorsze xD

Ale to też się zalicza do złych.

Bardziej chodziło o jeden wyraz ;).

Pierwszy raz słysze o tym słowie, nie ma go w google translate więc prawdopodobnie coś takiego nie istnieje.

Nie lepiej najpierw coś dokładnie sprawdzić niż napisać coś tak (to określenie do wypowiedzi, a nie do Ciebie) debilnego ;).

Uważam, że F**k jest bardziej obraźliwe.No a dla czarnego nigro

Tak jakbyś powiedział, że użycie słowa "kur*a" jest najbardziej obraźliwe :D. Ludzie tego używają cały czas więc nie sądze :P. Raczej "Nig*er" bo "Nigro" to wyraz pochodny on "Negro", czyli najbardziej poprawnego politycznie, a "nig*ga" jest pozytywne jeżeli użyje tego właściwa osoba :).

2ynl345.png

Opublikowano

Bardziej chodziło o jeden wyraz ;).

Nie lepiej najpierw coś dokładnie sprawdzić niż napisać coś tak (to określenie do wypowiedzi, a nie do Ciebie) debilnego ;).

Tak jakbyś powiedział, że użycie słowa "kur*a" jest najbardziej obraźliwe :D. Ludzie tego używają cały czas więc nie sądze :P. Raczej "Nig*er" bo "Nigro" to wyraz pochodny on "Negro", czyli najbardziej poprawnego politycznie, a "nig*ga" jest pozytywne jeżeli użyje tego właściwa osoba :).

Z tym poprawnym politycznie bym polemizował, jakiś czas temu Suarez się tak odezwał do Evry i został ukarany, bo rzecz działa się w Anglii, gdzie naturalne dla Urugwajczyka "negro", czyli to samo co angielskie "black", potraktowali jako obrazę ;)

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Z tym poprawnym politycznie bym polemizował, jakiś czas temu Suarez się tak odezwał do Evry i został ukarany, bo rzecz działa się w Anglii, gdzie naturalne dla Urugwajczyka "negro", czyli to samo co angielskie "black", potraktowali jako obrazę ;)

"Najbardziej poprawny politycznie", chodziło mi o to, że wśród tych wyrazów, ale spoko bo nie wyraziłem się jasno :P. Tak to wiem, że nadal nie jest ;).

2ynl345.png

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...