Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Shaco

SirSligo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Bardzo Serdecznie !

Czy Shaco jest dobrą postacią do mainowania i czy opłaca się go kupować? Jeśli tak to poproszę o podanie Plusów i minusów oraz Jakiś dobry Build ( Najlepiej, by mógłby mi ktoś podesłać linka z buildem z mobafire <3 )

34xi1itwtu8v.png

Opublikowano

Shaco jak na tą chwile jest świetnym junglerem

+Pacynki robią jungle za Ciebie

+Flash

+Wiele krytycznych uderzeń

+Slow

+Fear

+Przydatne Ulti

+Można Grac AD i AP

-Papier

-manożerny

Opublikowano

Shaco... Szybka jungla, dobre ganki na 3lvl... Niemały dmg, czego chcieć więcej? Polecam! :)

Szłem łąką,
Kwiaty pachły,
Ona mnie odepchła.

Opublikowano

ogolnie shaco jest dobrym junglerem bo sam nim gram lecz w late jest strasznie slaby im dluzej gra trwa tym bardziej bezuzyteczny jestes

Opublikowano

Shaco ma szybki clear w jungli, duży sustain przez boxy, łatwe ganki, duża presja na mapie, bardzo duży potencjał do robienia first bloodów w jungli przeciwnika, btw to co napisał na górze że shaco jest słaby w late gamie dla mnie jest On dużo lepszy niż w early, gdyż są dwa buildy na shaco, niby jest więcej ale te dwa są najlepsze tzn. Ad Assasin skupiamy się na itemach z dużym ad i najlepiej efektami one hit np hydra, trinity czy statikk i w midium/late gamie możemy dosłownie one shotować wrogiego adc lub apc i drugi build Ad Bruisar tzn, nawet nie budujemy itemu na jungle tylko rush hydry ewentualnie hexdrinker jeszcze potem full tank i dzięki temu i tak mamy duży dmg i jesteśmy bardzo tankowaci.

shaco_signature_by_clynikal-d4heugh.png

Opublikowano

Lizard lub flara zależy co wolisz ,lecz polecam flare..szybko czyscisz jungle :) smiało kupuj dobry i łatwy

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Do shaco trzeba mieć opanowaną jungle do perfekcji a jeżeli dopiero zaczynasz grać w lesie to nie kupuj.

Bez Obaw. Ja majnuję junglę Xinem, Jarvan IV, Master, Udyr ( Phoenix) i wszystkim, czym się da xD |

Tema do zamknięcia. Pomoc udzielona :)

34xi1itwtu8v.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...