Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czytanie KU

kamil225610

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema pisze tutaj temat, bo to co się dzieje u mnie na metku to masakra.... :(
Otóż 2 tygodnie temu wróciłem po przerwie i wbiłem duchowe na m1 i od tamtego tygodnia czytałem codziennie ku i za każdym razem szkolenie było niepomyślne, silne raz wchodziło a raz nie a duchowe w ogóle... Nwm może coś się zbugowało bo 14 ku przeczytanych i nadal m1... 

Opublikowano

2 tygodnie to jeszcze nic, sa tacy, ktorym wchodzi jeszcze rzadziej. Nie ma co panikowac, w koncu wejdzie. Pozdrawiam !

Opublikowano

Ogólnie to jest podejrzane, gdy ja grałem jeszcze na pl, na m2 przy mega pechu wchodziło po maksymalnie dwukrotnym niepomyślnym...

Jedynie radą pustelnika zapewnisz sobie 250% (ciekawe dlaczego nie 100), ale już nie ma złotych piłek, a raczej nie masz zamiaru wydawać 20 zł, żeby wbić w końcu duchowe na m2.  ;)

Powodzenia w dalszym czytaniu, niech moc będzie z Tobą! 

Pozdrawiam.

5y6tk3.gif

• 2 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Taka sytuacja poprostu , nie gral bys nawet 5 lat nie ma to nic do tego jaki % masz na wbicie KU teraz ci nie wchodzi a moze byc tak ze wejdzie ci 10 dni pod rzad :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...