Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Optymalizacja nowego SR

Rayso.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak chodzi wam nowe SR? Z tego co czytałem duża część osób jest pozytywnie zaskoczona znacznym zwiększeniem ilości FPSów, inne natomiast mówią, że nie da się grać na ich sprzęcie. Jak jest u Was?

Opublikowano

Jak chodzi wam nowe SR? Z tego co czytałem duża część osób jest pozytywnie zaskoczona znacznym zwiększeniem ilości FPSów, inne natomiast mówią, że nie da się grać na ich sprzęcie. Jak jest u Was?

-10 fps gg rito na starej mapie mam 60 a na nowej 50-40 ba przy nexusie mam 15....

Opublikowano

U mnie jak już napisałam jest beznadziejnie. Zaczynam grać - mam 58-61 fpsów. Gdy pojawiają się miniony i zaczynam grać np. na bocie, to mam bardzo mało fpsów 15-40, w tf mam 02-10 (przed chwilą patrzyłam na te fpsy i miałam po 02-06). Myślałam, że nowa wersja SR miała pomóc zwiększyć fpsy, a tylko pogorszyła... Przynajmniej na komputerze, na laptopie bratu poniżej 30 nie schodzi. Więc nie wiem... Chyba muszę dać na "low", obecnie mam na "medium". Jak na razie mam negatywne zdanie :P

@ Użytkowniku poniżej: nie gram na "kartoflu", bo jakoś na starym SR mam po 60+ fpsów. Komputer nie jest pierwszej młodości, ale ten nowy SR to już przesada. Delikatna uwaga: nie spamuj :)

Opublikowano

to kupcie komputer a nie na kartoflu gracie spokojnie za 2 tys komputer starczy :_:

Why don't presidents fight the war?
Why do they always send the poor?

System of a down - B.Y.O.B "2005"

Pomogłem ? - daj [+]

Opublikowano

Na i5 i gtx 770 oczywiście chodzi jak masło (ustawienia max, cienie włączone), ale mam drobną uwagę.

Mianowicie chodzi o animację ruchu kamerki, na starej wersji wszystko chodziło płynnie, tu oczywiście też niby stabilne fpsy ale czuć jednak minimalne dropy.

Nic wielkiego bo niby na filmie/streamie niezauważalne, ale w grze mi to troszkę przeszkadza przy podglądaniu jungli etc.

417711489342956987022.png

Opublikowano

i3-4150 + r9 270x zablokowane przy 75hz(monitor) 75 FPS bez żadnych spadków.

Na starym miałem czasem spadki po -5, -10 FPS :)

Opublikowano

U mnie tak samo jak u TheMadMan ,przycinki lekkie sa ,dla mnie gorzej i jeszcze zamiast 80 fps mam 30-40 a bylo 60-80

Pomoglem? Daj like:) Nic nie stracisz:)
Dzisiaj startuje moj serwer,link na dole godzina 17;00 1 Osoba VIP:)

http://www.mpcforum.pl/topic/1043844-zapowiedz-spolszczone-mcmmo-frakcje-skrypt-na-drop-1-osoba-wygrywa-vipa-duzo-skryptow-wszystko-dopracowane-zapraszamy/#entry8821556-Wyraz swoja opinie:)

Nowicjusz
Opublikowano

Mi się podoba new sr . fpsy dalej 110 huh  ^_^

/// joke, zleciało z 135 ;____;

Opublikowano

U mnie FPS w normie. Jednak raz na jakiś czas się przytnie, co wcześniej mi się nie zdarzało, gdy internet jest w stabilnym stanie. ;_; To dopiero wersja beta, na pewno wszystko będzie lepiej dopracowane i zoptymalizowane, kiedy wprowadzą mapkę na dobre.

c:

Opublikowano

to kupcie komputer a nie na kartoflu gracie spokojnie za 2 tys komputer starczy :_:

2 tys za kompa do LoLa ;_; 

W tą gierkę i na kartoflu można grać. 

Jakbym pomógł, to liczę na +   xD 

Opublikowano

u nie których osób skacze nawet o 80 :) u znajomego z czech o 20 u mnie nie wiem jak dużo only 60 po co więcej :)

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Denerwują mnie częste spadki fpsów przy włączonym vsyncu (z 60 na 50-55). Na starym SR tego nie było. Z wyłączonym vsynciem bez różnicy.

PŁYTA GŁOWNA: ASRock Z97X Killer  |  PROCESOR: i5 4690k @4.5 GHz + Macho Black White  |  KARTA GRAFICZNA: MSI GTX 770 2GB   |  RAM: G.Skill TridentX 16GB 2400MHz CL10  |  ZASILACZ: Chieftec CTG-600-80P 600 W  |  SSD: Crucial MX100 256GB  |  OBUDOWA: Zalman Z3 Plus  |  MONITOR: Eizo FS2434  | MYSZKA: Razer Deathadder Chroma   |  PODKŁADKA: Zowie G-TF Speed   |  KLAWIATURA: Microsoft Sidewinder X6  |  SŁUCHAWKI: Takstar HD2000

Opublikowano

Ja jak mam zablokowane na 80fps to tak trzyma non stop a jak ustawie bez ograniczeń to 300fps wyciągnie a tak to po 200max :) Duuży skok. Pewnie dlatego że ramu mam a ggrafa umiera :|

Uczeń
Opublikowano

Na średnio-niskich miałem 40-60 fps.

Na nowej mapie mam na średnich 60-75 fps. Na wysokich 40-60.

Komp 7 letni.

GJ Rito.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...