Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] [Autorski] [Skrypt] MTools - Autorskie Mini Essentials

MaxTheFuck

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak dla mnie skrypt na razie jest słaby. Gdyby dodawał więcej komend to jeszcze, ale na razie można to nazwać tylko "nakładką" na essentials. Mimo tego jeżeli to pierwszy skrypt jest całkiem dobrze. Polecam dodać config oraz zacząć się bawić wildskript'em (o ile dobrze pamiętam to jest tam bossbar wbudowany ;)).

Pozdrawiam

Opublikowano

Ziomek dodaj takie komendy jak

-Kick

-Tpa

-Tp

-Say

-Bc

-Give

-Mute

-Kit

-Fly

-Op

-Deop

-give

-I

-Tempban

-Warn

Pytanie czy ten sk ma serwer tabcraft?

dodaj wiecej opci i masz like )

Opublikowano

Kolejny skrypt na essentials, ktory jest nieudany.

Czesc na banowanie jest niepotzebna, znajduje sie w zwyklym minecrafcie.

Nawet jest troche nidokokonczona, gdyz jak napiszemy nick gracza, a nie napiszemy powodu to nie ma bana.

Czesc na komende /tools jest w 'budowie', wiec nie bede jeszcze sie czepiac.

Czesc za zmiane trybu grry to bezsens. Nie dosc ze jest to w orginalnym minecrafcie to i lepiej wykonane.

Nie mozna uzywac nazwy trybu np. creative, lub c tylko cyfra trzeba wpisywac.

Wiadomosci na pzy wejsciu rowniez niepotrzebne. Jak ktos chce te wiadomosci to co?

Skrypt slaby, nie ma nawet 100 linijek kodu. Niektore elementy sa niepotrzebne.

Rowniez brak configu, gdzie ja Essentials kojarze z ogromnymi mozliwosciami konfigurowania, gdzie wszystko mozna zmienic, a tu nic nie zmienie, gdyz nie ma configu.

2,5/10

Jezeli chcesz, abym odpowiedzial na Twoj post to napisz @mrMIXKRIPL

Tu nic nie ma, nawet kropki

graphic.png

Opublikowano

zupełnie nikomu nie potrzeby skrypt... Myślisz że specjalnie będę pobierał 3 pluginy a raczej 2 żeby to coś zadziałało? Więcej pewnie to wazy i zżera ram serwera niż jakiś inny plugin.
Może i dla "dzieci" które sądzą że skrypty są najlepsze i nie wiedzą co to ram albo gówno ich to obchodzi to se pobierają. Tylko że teraz są potrzebne pluginy które najmniej biorą pamięci/ram. Kiedyś to mało kogoś obchodziło ale teraz to już chyba wszystkich. Wole pobrać sam essentals który waży 946KB który ma od c***a więcej opcji i mieć pewność że nic się nie spieprzy niż pobierać ten skrypt w którym nie wiadomo czy coś się nie zbuguje albo serwera wywali lub lagować będzie go jak większość skryptów.

PS. Fajnie że się "rozwijasz" ale jeśli chcesz coś zrobić naprawdę fajnego to mógł byś się zacząć uczyć jave i pisać pluginy może w przyszłości był byś bardziej doceniany niż teraz pisząc skrypty. Ja jakieś pół-rok temu nie wiedziałem jak się pisze pluginy i skrypty. Ale zacząłem uczyć się javy, pisać pluginy i jakoś mi to wyszło choć od dłuższego czasu się w tym kierunku nie rozwijam ponieważ czasu nie mam. Ale gdy napiszesz taki skrypt to wiedź że to jest wspaniałe uczucie jak działa twój pierwszy plugin i możesz go rozwijać.

Pozdrawiam  ~MinecraftKondziu

531001454960877632167.png

Opublikowano

kolejny nieprzydatny skrypt.Rozumiem jakby jeszcze to był plugin i bardziej rozbudowany(choć essentials i tak raczej bdz lepszy) a ty jakieś skrypty i do tego 2/10...........

Opublikowano

Ile takiego spamu jeszcze na tym forum zobaczymy?
Zwykly spam. Nic oryginalnego, jeszcze gorzej wykonane (skript itp).
Slaby skript. Nic nowego. 

a27BfZc.jpg

#Typowo_na_MPC

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...