Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Voliboty itp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jako ze refki nie bd nam dawały kosmicznej ilosci PZ mam pytanie czy jest jakis bot ktory bd gral na main koncie mecze np. Aram ale w taki sposob zeby nikt nie wiedzial ze to bot tzn. Pickuje kazda postac, kupuje itemy ? I czy refboo.st moze grac po wbiciu 30lvla ? Jesli znacie jakis fajmy sposob prosze o podanie.

Opublikowano

Refy daja wlasnie ogromna liczbe IP ( PZ ), jest to o wiele bardziej oplacalne niz granie na swoim koncie, zwlaszcza, ze bot nabija 80% przegranych.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Refy daja wlasnie ogromna liczbe IP ( PZ ), jest to o wiele bardziej oplacalne niz granie na swoim koncie, zwlaszcza, ze bot nabija 80% przegranych.

on ma na myśli system 3.0  na którym nie będzie dało się zarobić kosmicznej ilosci pz/rp.

Opublikowano

Tak jak kolega UP napisał stary raf już praktycznie nie działa bo strona ma error co jakis czas udaje mi sie wbić, odebrałem ostatnie nagrody, ale gdy wejdzie 3.0 jak bd mozna w latwy sposob dobic IP ? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...