Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Exploitem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Na wstępie za pomoc daje 30 like.

Odnośnie tego exploitu

http://www.joduska.me/forum/topic/3062-refund-instantkill-item-nocd-exploit/

Klikam GitHub i pojawia mi sie taka karta dalej nie wiem co zrobić.....

Jak chce dodać GitHuba przez L# to tam gdzie mam skrypty daje to żeby dodać i  klikam GitHub wybieram z listy ten link i klikam i ok jest.

Gdy chce zainstalować pisze mi że się nie powiodło i mam sprawdzić logi w których nic nie ma tylko jakieś dokumenty co się notatnikiem otwiera.

To mój 1 problem z dodaniem tego exploitu :D.

2.

Gdy klikam install na tej stronie http://www.joduska.me/forum/topic/3062-refund-instantkill-item-nocd-exploit/ pod Download wyskakje mi że nie można otworzyć strony   (Korzystam z Mozilli) i mam coś zainstalować jakiś program tylko nie wiem jak.

Jak pisałem na wstepie za pomoc daje 30 like.

Opublikowano

O co z tym chodzi jak to zrobić, co kupić?

Zbierasz hajs na botrk czyli 3200 pamietaj zeby miec epxloita na off tepasz sie jak masz 3200 golda od bazy odpalasz exploitak upujesz botrk i tyle...

Opublikowano

I tyle? Nic innego? Bo tak zrobiłem. Na stronie piszę coś o trinkiet więc kupić go?

A jak jest Exploit ON. To sprzedaje on itemy?

zbierasz 3200, cofasz do bazy, odpalasz exploit na ON, kupujesz botrka(powinno go odrazu sprzedać automatycznie) i tyle..

Opublikowano

Super.

Szkoda że to jest temat gdzie potrzebuje JA pomocy nie jakiś koleś... zgłosze zaraz za offtopic  i tyle xD.

To wie ktoś jak pomóc :(?

TEAMT DO ZAMKNIĘCIA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...