Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanka ;D

xRivenn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam gram w Combat Arms od dziś mam tam 3 lvl mam kilka pytań ...

Jak szybko wyexpic postać ?

Mam kilka skrzynek Ghost HiSec  opłaca mi się wywawac GP na Ghost HiSec Key czy mam zostawić sb kasę ?

Czy wydawać żetony te co zdobyłem te srebrne xD na koło fortuny czy nie ?

Na razie wszystko dz 

Opublikowano

1.Ja zawsze zaczynałem expic na elimkach tylko potem jak już miałem eq to na qr przechodziłem.Jeśli dobrze ci idzie na eliminacjach to zagraj eli pro tam exp szybko leci poza tym jak ci sie chce mało robić to polecam zrobić ankiet kilka i wydać je w grze ( byle co nawet najtńszą rzecz ) i wejśc na pokój VIP i tam QR grać ponieważ tam rundy trawają bardzo mało 

2.Nie warto wydawać na kluczyki bo mała szansa że ci się zwróci najlepiej to tak jak ja robie wbić range od giftania sprzedać tą broń co się dostaje na perma na dzień dobry i giftać kluczyki sobie z tego konta na główne  i otwierać (zysk średni  3-5k GP )

3.Monet nie warto przynajmniej ja je zbieram i może kiedyś na 5shota będe kręcić lecz to dużo ci nie da. raz na jakiś czas będziesz miał rzadko srebrą ruletke a z tego jakąś broń na 1-7dni bodajże lub inne bzdety.

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

Ja mam pytanie co to combat raflle ? Co sie z tym robi i jak to uzyc ?

nwm gram w to od dziś sam jeszcze nie ogarniam wszystkiego... np mam trumnę z Halloween i  nwm do czego ona 

Opublikowano

nwm gram w to od dziś sam jeszcze nie ogarniam wszystkiego... np mam trumnę z Halloween i  nwm do czego ona 

To pewnie jakis cosmetic

Ja mam pytanie co to combat raflle ? Co sie z tym robi i jak to uzyc ?

Dasz ssa do tego?

1377531174-U173186.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...