Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy za to ban?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

za exploity sa, za (niektóre)pakiety, za widoczne rzeczy. wgl. napewno mogą sprawdzić czy wysyłasz zbyt dużo pakietów ale raczej tego nie robia. Na ile dostałes bana ? btw. na email powinna przyjsc wiadomosc z powodem bana.

Opublikowano

nie dostałem jeszcze ale grałem przez jakieś 4 normale na:

- combo syndry

- combo riven

- evade (czy jak to sie pisze, to co dodguje)

- tracer

- autosmite

teraz wyjebałem wszystko prócz tracera i autosmite i zastanawiam sie czy na tym można grać i nie dostane bana, teraz tak też mysle czy ogólnie juz nie jestem 'do odstrzału' nawet jakbym przestał bo grałem przez kilka gierek na tych skryptach barzdziej "widocznych". hmm...

_____

aha, jeszcze jedno L# zostawia jakieś swoje 'dodatki' w plikach lola? czy tylko to co jest w oddzielnym folderze i nie czepia się plików ligi?

Opublikowano

e tam, ja na evade i combo do wszystkich postaci latalem a bana dostałem za robienie zbyt dużej ilosci refferali wiec raczej nie masz szans na bana ;] dodam że używałem też recall exploitów i skryptów które pokazywały cd spelli przeciwnika.

Opublikowano

no okej dzieki za info, a co z drugim pytaniem?

aha, jeszcze jedno L# zostawia jakieś swoje 'dodatki' w plikach lola? czy tylko to co jest w oddzielnym folderze i nie czepia się plików ligi?

i jeszcze, czy jesli usune ten folder  L# to po prostu juz nie bedzie pozostałości w pliakch ligi o tym, czy najlepije reinstall zrobic wszystkiego?

Opublikowano

no okej dzieki za info, a co z drugim pytaniem?

i jeszcze, czy jesli usune ten folder  L# to po prostu juz nie bedzie pozostałości w pliakch ligi o tym, czy najlepije reinstall zrobic wszystkiego?

Nie przesadzaj, przecież Riot ci na kompa nie będzie włazić. Z tego co wiem to bana można dostać tylko za exploity. A co do pakietów to jeszcze nie słyszałem aby ktoś dostał bana za nie.

kirito_signature_final_by_trayylolz-d6jp

Opublikowano

hohohohoho, zartowniś z ciebie, hohoh. xD!

no beka...

potwarzam pytanie.

Jak usune L# folder, to jakies pozostałości w plikach LoLka pozostaną?

Przeczytaj jeszcze raz mój post. Poprawiłem go, nie potrzebny był ten sarkazm z mojej strony.

Opublikowano

Nie przesadzaj, przecież Riot ci na kompa nie będzie włazić. Z tego co wiem to bana można dostać tylko za exploity. A co do pakietów to jeszcze nie słyszałem aby ktoś dostał bana za nie.

Za pakiety jest ban , np (gdy xerath ultuje zabije kogos i w 0.1 sekundy przeskauje mu na osobe oddalonał o +200 jednosek ) - jest to nie realne do zrobienia chyba ze ktoś miałby myszkę z 999999 DPI to może tak.

Opublikowano

Za pakiety jest ban , np (gdy xerath ultuje zabije kogos i w 0.1 sekundy przeskauje mu na osobe oddalonał o +200 jednosek ) - jest to nie realne do zrobienia chyba ze ktoś miałby myszkę z 999999 DPI to może tak.

Możliwe że tak jest, w każdym razie wielu moich znajomych używa pakietów (przy najmniej tak twierdzą) i jakoś żaden z nich nie dostał bana.

Opublikowano

To jak wie ktoś czy za tracker jest ban ? Sam jade na evade tracker killability marksman i czasami skryptach do postaci .

Jeżeli Ci pomogłem daj like'a. <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...