Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie sniper..

Victoremque

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, jakim cudem możliwe jest tak szybkie przeładowywanie snipera? Jak tutaj? (oglądać od 0:24)

http://www.youtube.com/watch?v=PkykfN81Gzw

Przecież to jest nierealne, nie da się tak szybko naciskać Q+Q. Jeśli używa do tego taskera, to jest przecież używanie buga gry dla własnych korzyści, (tak, to jest bug, bo jakim niby cudem po zmianie snipera na nóż i odwrotnie jest on już załadowany i gotowy do strzelania?)  nigdy się nad tym nie zastanawialiście? Nie irytowało to Was jak sobie gracie i przyjdzie jakiś koleś z taskerem i szpanuje?

Opublikowano

@Victoremque Dobra myszka z macrem albo Xmouse Button Control. Można do Xmouse wprowadzić specjalną sekwencję do QQ, drobny błąd i banik leci :D. Ogółem nie polecam tego robić na 3 głównych klawiszach. Ja kiedyś miałem zrobione macro na bocznym klawiszu, tuż przy podstawie myszy.

Opublikowano

Kolega dobrze mówi sam mam 8 przycisków na myszcze. Nie wystarczy poświęcić chwilę.

...................\/...................

Opublikowano

Po prostu trzeba ogarnąć awp w special forces 2 ja grałem na Awp już ponad rok i szczelam podobnie do niego i używam 2 razy QQ i prawy przycisk myszy i szybko lewy. Tylko trzeba ogarnąć trzymanie dobrze snajperki np żeby zobaczyć czerwony nick przeciwnika  :D a myszkę mam za 20 zł  :D jak się psuje to kupuje nową żaden problem ...  ;) 

To wiadomo ktoś może mieć macro X-mouse button ale da się zauważyć bo mój kolega grał 2 tyg w skilla na snajpie potem obadał na tej stronie X-mouse button i postanowił pobrać

potem się okazało ze to widać jak ktoś to używa po tym ze czasami są lagi na tym programie i buguje się qq  :unsure:  więc nie polecam granie na jakiś macro lub X-mouse .

Graj długo snajpą nawet jak będziesz ginoł to nie zmieniaj na szturma tylko postaraj grac dalej snajpą jeżeli uwazasz że tamci maja cheata to nie graj wogóle  :mellow: ... bo sie nigdy nie nauczysz grać snajperką

Opublikowano

Sam obecnie mam w skillu Cheytaca M200, ja biegam z kropką na ekranie i koszę każdego prawie. Robię QQ, a właściwie FF, bo tam sobie ustawiłem i jest mi łatwiej na lapku robić szybkie przeładowanie. 

Opublikowano

snajpą jeżeli uwazasz że tamci maja cheata to nie graj wogóle :mellow: ... bo sie nigdy nie nauczysz grać snajperką[/b][/i][/color][/right]

Nagrywam i zgłaszam wszystkich jak leci, ( widać kto naciska to w sposób naturalny, a kto używa wspomagaczy) napisałem do supportu, odpisali mi, że już zauważyli ten problem i wyciągną z tego odpowiednie konsekwencje, tylko aktualizacje i patche robi zewnętrzna firma i są skazani na czekanie, uzyskałem potwierdzenie mojej opinii unikanie przeladowywania snipera to używanie buga, może coś wkoncu się zmieni w tej grze. Ps. Pistolety w trybie sniper były, teraz pokasowali?

Opublikowano

@Victoremque Pistolety w wersji Sniper są tylko na Soldier Front 2. Pomyśl co by było, jak na każdym meczu w SF2 byłby hacker i zabijał każdego z pistoletu. :D

@Verten123 Jak grałem na vipie, jak tej mapy nie było jeszcze dla wszystkich to pistolety były, później skasowli, jak mapa wyszła dla wszystkich, co do hackerów, to bez pistoletów, tylko ze zwykłego snipera zabiją wszystkich pokolei, więc bez różnicy :)

@♥ Szwagierek ♥ co nie zmienia faktu, że jak naciśniemy QQ to omijamy przeładowanie i jest to zwykłe używanie buga, które jest nie fair wśród innych graczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...