Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

POMOCY :C Adobe AIR

xRivenn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pomocyyy z tym lolem.... mam cały czas problem z Adobe AIR ... ta aplikacja wymaga wersji środowiska  Adobe AIR której nie można znaleźć. Pobierz najnowszą wersje...  i tak mam co kilka dni nie wiem czemu. Naprawiam ten problem tak że wbijam do... folderu z lolem>RADS>projects i tam mam  lol_air_cient usuwam ten folder on ma 998mb odpalam lola pobierze mi to od nowa i lol działa... ale za kilka dni pokazuje się problem z adobe AIR znowu to samo i wszystko od nowa usuwam folder lol_air_client i pobiera od nowa i tak co kilka dni ponieważ nie umiem tego naprawić inaczej  :(  Wczoraj miałem taki problem zrobiłem to co up napisałem ... pograłem trochę dziś odpalam kompa i postanowiłem go oczyścić Ccleanerem potem odpalam lola i Adobe AIR .... pomocy czemu tak jest nie bd co kilka dni lub co dzień pobierał 998mb bo nie mam neta takiego który pobierze to w 5 min  :(  :(  :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...