Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PGames team poszukuje programisty

GameMaster_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jestem jednym z założycieli PGames. Narazie nikt o tym nie słyszał gdyż dopiero piszemy aplikacje i wszystko lecz mamy problem ze zrobieniem takiego czegoś by na naszej stronie gdy wstawimy jakiś program to żeby on pobierał się automatycznie zamiast przekierowywać na inną stronę typu speedyshare. jeśli jesteś wstępnie zainteresowany pisz na skype mistrz461 przyda nam się taki ktoś gdyż już mamy 3 osoby w ekipie i każdy ma swoje zadanie.

Opublikowano

prosze was programiści a takiej błachostki nie umiecie ?

<a href="link do programu z waszego serwera">Program</a>

hcq0.png

Opublikowano

Tylko jest jeden problem ponieważ na nasze ftp nie mozna wysyłać pliku większego niż 20 mb a PGames jest platformą ze scrackowanymi grami a czasem instalator zajmuje nawet ponad 1GB więc  wiesz musimy go włożyć na np speedyshare i powiedz mi jak z takiego linku xxxzdobyc bezposredni link downloadu

Opublikowano

Nic z tego nie będzie i nie radzę wam się bawić w udostępnianie cracków, ponieważ jest to łamanie aktualnie obowiązującego prawa (przełamywanie zabezpieczeń programu, łamanie licencji programu).

Owszem, istnieją takie strony, i nic z nimi (stronami - nie właścicielami) nikt nie robi, bo one same nie udostępniają tego na swoich serwerach tylko linkują do zewnętrznych hostingów.

Jednak samo wskazywanie linków do takiego oprogramowania lub pomoc w jego uzyskaniu jest nielegalna.

Także myślę, że nikt na tym forum nie pomoże w powstawaniu tego projektu

NIE BOJĘ SIĘ BOGA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...