Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Prezentacja] Rzesua Rappelz

siik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

(Tak, tak, link jest na dole, ale warto poswiecic minute na przeczytanie tych kilku zdan)

Jak widze co sie stalo z ta gra to az sie chce plakac. Kazdy r7 ma 100% crit rate i nie wiadomo ile crit power, nie wspominajac juz o tym, ze na oficjalnym serwie wbicie r7 zajmuje pare dni. Do tego te soul pety... Kiedys (epic 3, 4 i 5) ta gra wymagala umiejetnosci oraz zgrania w party zeby sie dobrze expilo, a w cash shopie byly jedynie rzeczy ktore delikatnie zmienialy gre, a teraz? - nie masz nic z cash shopu to jestes slaby.

Wiec jesli sa tu osoby, ktorym brakuje starych, dobrych czasow lub osoby, ktore sa ciekawe jak rappelz wygladalo w okresie jego swietnosci to zapraszam na server Zesua Ancient 5.2, z niskim exp rate - 3.5x, gdzie bycie r7 jest wyzwaniem jak kiedys. Oczywiscie drop rate jest nieco wyzszy, aby kazdy mogl sobie sprawic bez wiekszych trudnosci lodstawowe przedmioty z cash shopu, ktore sprzedaje NPC. I tak - serwer jest w 100% darmowy, nie ma zadnego donation shop tak jak na pozostalych dwoch serwerach, ale nie o nich mowa, bo sa one epic 9.x. Mam nadzieje, ze zobacze nowe osoby na serwerze. Nie zniechecajcie sie mala iloscia graczy, wkrotce to sie zmieni, gdyz zaczynam od jutra (w sumie to od dzis) reklamowac serwer aby sciagnac ja najwiecej graczy, bo na prawde serwer jest tego warty. I nie robie tego dla wlascicieli, lecz dla samego siebie i przede wszystkim dla Was, by Ci, ktorzy zaczynali w epic 3, 4 lub 5 mogli sobie przypomniec jak swietna kiedys byla ta gra oraz Ci, ktorzy wtedy jeszcze nie grali, mogli zobaczyc jak niesamowicie sie gralo w ta gre zanim ja przemienili z play to win na pay to win oraz kiedy pvp bylo najlepsze. Tak wiec, zapraszam Was na serwer Ancient 5.2. Sprawmy, aby stal sie serwerem z najwieksza iloscia graczy, na ktorym mozna czerpac maksymalna przyjemnosc z gry. Serwer, na ktorym ludzie z grubym portfelem nie dominuja, poniewaz nie ma donation systemu ;)

Odkad serwer wystartowal, wiele sie na nim zmienilo, bylo wiele bugow, ale to juz przeszlosc. Jest teraz osoba, ktora wiele godzin dziennie ciezko pracuje po to, aby ten serwer stal sie idealny, bez nawet najmniejszych niedociagniec. I od razu mowie, ze nie ma co sie martwic, serwer w dalszym ciagu pozostanie w 100% darmowy, gdyz osoba, ktora nad nim pracuje robi to calkowicie za darmo i sie poswieca temu serwerowi, gdyz tak samo jak ja jest ogromnym fanem starego rappelz. I oczywiscie osoba ta zamierza dodac troche nowych rzeczy, ktore nieco urozmaica gre np. nowe deco itemy, nowe r7 farm MPCforum gdyz w epic 5 ich brakowalo i wiecej. Oczywiscie na serwerze nie ma zadnych OP przedmiotow i nie bedzie.

Jest NPC z buffami od klas (priest, huna i chaos magician), ktorymi buffuje gracza i peta, jednak sa one tak ustawione, aby nie byly zbyt mocne tzn +2 lv8 od kazdej klasy, a jak wiadomo maksymalny ich poziom to 10. No i wiadomo, sa jeszcze hidden village buffki. Takze wystarczajaco pomagaja w grze

Strona serwera to:

Wystarczy sie zarejestrowac, pobrac ze strony gre (upewnic sie, ze to wersja 5.2) a nastepnie rozkoszowac sie rappelz, kiedy to trzeba bylo grac umiejetnie by byc najlepszym, a nie placic by nim byc, bo przeciez brak wyzwan NISZCZY radosc jaka mozna czerpac z gry.

A jesli start od zera w starym rappelz, ktore bylo znacznie trudniejsze od dzisiejszego Was przeraza, to na zachete kazdy nowy gracz dostanie ode mnie troche kasy i jakiegos peta na start, bo mam tego mnostwo, poniewaz gram tam od bardzo dawna. Takze piszcie smialo, moj nick w grze: Siik

• 11 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...