Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam takie pytanie czy na marksmanie jak używam q ashe exploit co nie zabiera many mogę dostać bana  ? i jak to wyłączyć albo coś w tym stylu bo i tak tego używa ;c

Jeżeli Ci pomogłem daj like'a. <3

Opublikowano

Dobra dzięki bo samemu wydaje mi się że to nie exploit a raczej bug klikać q i od razu wyłączać . Dzięki za odp nie bd używał.

Opublikowano

Exploit=ban bez exploitu=bez bana

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Gram w lol'a 4 lata... więc troszkę mam info o tej grze ,a z ashe q jak mówiłem... już :)

leesinacolythe.png

Opublikowano

Z exploitem na ashe jest tak ,że ogólnie szansa na bana jest najmniejsza,ale być..jest szansa.

Ogólnie nie widzę najmniejszego powodu na używanie tego exploitu ,tym bardziej w tf'ach w których już nie mamy takiej sytuacji w której tej many musimy pilnować,nie to co na lini...

Ogółem myślę o tym ,że jest to bezsensowne i bez użyteczne do używania w tf'ach ,jak już to co najwyżej na lini...,ale wtedy było by widać że nie żre ci many ,na low ligach każdy ma na to ,że tak ujmę brzydko "wyjebane" ,ale na wyższym report support i insta ban ,jak masz zamiar używać na lini to radzę co jakiś czas w użyć lub wyłączyć co jakiś czas...pamiętaj ,że dopóki report'a ani support'u nie dostaniesz to nie chycisz bana :) ,jak będziesz mądrze z tego korzystał to ominie cię ban ,ale myślę ,że wgl granie ashe jest słabe tym bardziej na normal'ach :)

Ogółem TF'Y =nie LINIA=TAK (tym bardziej jeśli grasz pod muramane :))

Jak masz jakieś pytania śmiało wal tu lub pw lub gg :)

leesinacolythe.png

Opublikowano

Zna sie pewnie lepiej niz ty bo pisze prawde.

A to ty też taki mądry widzę że tu sami tacy ... Bo nie jest problemem napisanie "Bez exploita bez bana z exploitem ban" A to że grasz 4 lata to każdy może napisać ...

Opublikowano

Nie lepiej pickowac vayne albo twitcha po co się bawic jakas ashe i jeszcze bana ryzykowac

Chodzi o to że czasami gram na aramie a tam potrzebny marksman i lipa jest jak mam ashe ;c

Opublikowano

Polecam kupić sobie więcej postaci...

Slownik tez mile widziany dla tego pana  :D  to sobie kup lezke jak az tak masz problemy z mana. 

Opublikowano

Nie chodzi o to że mam problemy z maną czy postaciami tylko o to że ten exploit z q jest cały czas włączony albo wcale nie działa q ashe.

Polecam kupić sobie więcej postaci...

Tak to powiedz co mi da to że będę miał więcej postaci jak tam jest random pick ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...