Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak bardzo cf eu jest zacofany ?

VatreenPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak bardzo cf eu jest zacofany w stosunku np do cf china ?

Z 8 miesięcy w tył ?

Piszcie swoje obserwacje :D

(I tak z ciekawosci zapytam na jakich wersjach cfa jest najwięcej graczy ? )

Opublikowano

Szczerze powiedziawszy to wolałbym zacofanego cf'a bez tych broni za 400zł, zje**li grę totalnie. Nie widzę jakiegoś masakrycznego zacofania cf eu w stosunku do innych wersji (wykluczając cf china)

Opublikowano

Hackerów wywalają z gry jak tylko takiego się złapie na gorącym uczynku, do tego GM'owie czasami latają po pokojach i szukają takich delikwentów. Każdy cf jest oryginalny, mi się wydaje, że chiny projektują wszystko do tej gry dlatego mają wszystko najszybciej albo dlatego, że mają najwięcej kasy i najszybciej wykupują patche (nie mam pojęcia na jakiej zasadzie to działa)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Leczą mnie te pajace biegające z vip-ami,gra powinna być grą,wszystko równo i uczciwie,-wiem że to nierealne....

Zacofanie  jest we wszystkim co nie generuje zysków natomiast w temacie broni jak słusznie zapodał Pomponik ,idą jak burza,jeszcze k***a kolby im nie wyschły od nadmiaru lakieru...

Swoją drogą dziwi mnie to że można wydać x kasy na jakieś wirtualne pukawki,co trzeba nosić pod beretem ??? miejsce chyba tylko.....

Opublikowano

No co poradzisz istnieją tacy ludzie, i tu raczej nic z tym nie zrobisz. U nas w Polsce kupno takiego vipa równa się z wydanie sporej ilości pieniędzy.

Dla kogoś kto nie zamieszkuje na terenie Polski, te pieniądze to nic.

x

Opublikowano

No co poradzisz istnieją tacy ludzie, i tu raczej nic z tym nie zrobisz. U nas w Polsce kupno takiego vipa równa się z wydanie sporej ilości pieniędzy.

Dla kogoś kto nie zamieszkuje na terenie Polski, te pieniądze to nic.

Masz rację,jednak bawi mnie fakt że małolaty wydają x kasy na jakieś wirtualne śmieci,dokupuja max rangę a potem wrzeszczą że łomot dostają.Żaden głupol nawet nie spojrzy w profil czy gra z kims doświadczonym,tylko od razu HILFE,hack,kik .....I zaś do mamusi leci łachuder po kolejne eurasy na lasery w cf bo wpierdol dało...Kiedyś natknąłem się na monaco na jakiegoś typa w ZBROI,raz tylko widziałem takie cuś,szedł jak robocop,awm zbroi nie brało,dopiero strzał w lukę w hełmie powalał gościa.Ten musiał chyba providenta wziąść na takie badziewie,albo piznął dziadkowi złote zęby z szuflady.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...