Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BHop Headshot

Im Gonna Slap U

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Na ogladalem sie duzo bunnyhopow i to nawet fajne na taki mix i sie przydaje. Powie mi ktos jak tak intensywnie plynnie ruszac myszka??? Rowniez nie mam pojecia jak goscie strzelaja takie headshoty podczas lotu.. Dlatego szukam tu jakiegos nauczyciela co dal by mi troche lekcji jak to robic.

Pisze z fona wiec jak zrobilem byki to Przepraszam.

Daje fapki za pomoc

Opublikowano

bunny hopa nie nauczysz się z dnia na dzień , pozatym nie jest to tak płynne jak w 1.6 chociaż nie raz przydaje się ta zwinność z serwerów easyblock etc. Nie ma czegoś takiego jak strzelanie w locie , ew strzelanie w locie wyuczone...  jak chcesz więcej wiedzieć to pisz pw

Opublikowano

Bunny hopa nie nauczysz się od razu, na to potrzeba poświęcić dużo czasu i intensywnie trenować, to że ktoś podczas BH trafi bańkę to czysty fart albo aim nic innego

Opublikowano

Szczerze mówiąc wszyscy piszą że bh takie trudne a wcale tak nie jest. Pograj trochę na deathrunah itp nauczy się pierwsze bh z auto-bh a potem bindujesz scrolla w górę i w dół na skok i ćwicz. Ja osobiście gram na serverach bh w uj długo ale ostatnio dopiero zacząłem robić bez auto i po 2dniach ćwiczenia co jakiś zcas podczas gry robię płynne bh bez problemu :P

Co do strzelania w locie to fart :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...