Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Otwieranie ekwipunku gracza wybranym przedmiotem

Gość vix0n

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widziałem na skkfie że administracja zaglądać do ekwipunku gracza patykiem.Tak żeby ewentualnie ten plugin/skrypt

miał do wyboru wybranie itemku którym ma być otwierany ekwipunek gracza i permisje tylko dla administracji (czyli dla mnie :D ! ) przy okazji żeby admin (czyli ja) mógł zabierać wszelkie rzeczy z gracza ekwipunku oprócz zbroi.Ufff.Proszę żeby te skrypty były testowane pierw na waszych serwerach, ponieważ nie chcę się bawić w pisanie 

-,,Ten nie działa''

-,,Ten działa ale nie da się tego i tamtego zrobić'' etc...

Dziękuję.

Opublikowano

plugin openinv albo masz komendy z pluginem essentials /invsee /endersee możesz edytować ekwipunek każdego gracza.

Opublikowano

Można użyć tak jak wspomnieli koledzy wyżej /invsee <nick> z essentials, lub pobrać ten plugin (trochę bardziej rozbudowane opcje):

http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/openinv/

@down

Fakt, nie zauważyłem, że o nim napisałeś. Teoretycznie tak, różni się tylko tym, że można ściągnąć zbroje graczowi, jednakże u mnie to z essentials czasami buguje się, przez co nie mogę wyciągać przedmiotów z ekwipunku gracza ;)

Opublikowano

o tym pluginie wspomniałem komendy do niego to /openinv /openender możesz dzięki niemu ściągać zbroję gracza poza tym chyba się nie rożni od tych komend w essentials.

• 2 lata później...
Opublikowano
Dnia 13.11.2014 o 20:36, bary910 napisał:

plugin openinv albo masz komendy z pluginem essentials /invsee /endersee możesz edytować ekwipunek każdego gracza.

dzieki mi sie przydało

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Skrypt: 

options:
	item: stick
	name: &6KOLOROWA &4NAZWA
command /inventoryof [<player>]:
	permission: {@perm}
	permission message: &8» &cBrak uprawnien&7. &8(&6{@perm}&8)
	description: Zarzadzanie czyims ekwipunkiem:
	trigger:
		player-argument is set:
			player-argument is online:
				open player-argument's inventory to player
			else:
				send "&8» &cGracz jest &4offline" to player
		else:
			send "&8» &cSkad mam wiedziec czyi mam sprawdzic ekwipunek z wikipedii?" to player
right click on player:
	item type of player's tool is {@item}:
		coloured name of player's tool is "{@name}":
			player command "inventoryOf %clicked entity%"
		stop
	stop

Uważam, że poziom mojej inteligencji nie przekracza poziomu inteligencji przeciętnego człowieka.

• JimForce zmienił(a) tytuł na Otwieranie ekwipunku gracza wybranym przedmiotem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...