Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak stworzyc serwer - Minecraft Pocket Edition

DomelGaming

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich p4-smile.png

Przedstawiam wam poradnik filmowy związany z kieszonkowa wersja gry Minecraft.

W owym poradniku wytłumaczone jest dokładnie co i jak zrobić aby moc postawić swój serwer 'Minecraft Pocket Edition'

Uważam, ze jest to dosyć dobry pomysł bo w Polsce nie jest to wykorzystywane na taka skale jak w krajach angielskojęzycznych, a przydałoby się w końcu jakoś rozpowszechnić wersje kieszonkowa bo znudziło mi się (pewnie nie tylko mi) oglądanie zwykłych, przestarzałych serii.

Uwaga! Niezbędne jest wykupienie maszyny czyli dosłownie taka sama sytuacja jak w Minecrafcie na komputer p4-smile.png

Ważne Linki:

PocketMine:

PocketTool:

Tutotrial:

Zapraszam na mój kanał YouTube. <-- KLIK

Jeśli interesują cie smartfony/tablety przedstawione z perspektywy gier to jest to właśnie kanał przeznaczony dla ciebie 

.DOMELO.

Opublikowano

Nic nie wyjasnione brak info

Nie wiem czego ci w tym brakuje ^^

Jesli ci chodzi o zakup maszyny (Tu nawet nie ma czego tlumaczyc) to wysylasz im tylko swoje pliki serwerowe oni ci wrzucaja na hosting i tyle, a pozatym

wszystko wytlumaczone od dechy do dechy :)

Zapraszam na mój kanał YouTube. <-- KLIK

Jeśli interesują cie smartfony/tablety przedstawione z perspektywy gier to jest to właśnie kanał przeznaczony dla ciebie 

.DOMELO.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...