Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Auto] Mazda RX8 i Toyota MR2

weliton

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słuchajcie mam pytanie, posiadam 2 autka Mazda RX8 i Toyota MR2. Wiem, że oba te auta mogą śmigać w C klasie i w B. Więc moje pytanie jest takie, które autko lepsze do C, a które lepsze do B. Bo chcę mieć każde w innej klasie. Dodam, że to nie jest ta ulepszona Toyota z ultra częściami, tylko zwyczajna w której sam sobie kleje części.

Opublikowano

Do obu wziąłbym RX8, szybka jest, w zakręty wchodzi nieźle na oponkach TREC'a, prowadzi się nieźle.

A Toyota pod tuning.:)

eriosgkmk.gif

Opublikowano

Dużej różnicy (jeśli chodzi o wybór klasy) nie będzie.

Zawsze RX-8 będzie lepsza - zakładając, że nie będziemy używali power-up (nitro ma fatalne, przez to przegrywa z MR2).

Z kolei MR2 będzie miała przewagę na każdym wyścigu, gdzie będą katowane power-upy :)

Nie zależnie - czy to w klasie C czy B - wyżej wspomniana zależność będzie bez zmian.

MR2 wygrasz więcej - bo rzadko kiedy (zakładając przypadkowe wyścigi multiplayer) zdarza się clear race (bez power-up, rammowania i doskonałego startu).

HB5fLf7.png

Opublikowano

Dużej różnicy (jeśli chodzi o wybór klasy) nie będzie.

Zawsze RX-8 będzie lepsza - zakładając, że nie będziemy używali power-up (nitro ma fatalne, przez to przegrywa z MR2).

Z kolei MR2 będzie miała przewagę na każdym wyścigu, gdzie będą katowane power-upy :)

Nie zależnie - czy to w klasie C czy B - wyżej wspomniana zależność będzie bez zmian.

MR2 wygrasz więcej - bo rzadko kiedy (zakładając przypadkowe wyścigi multiplayer) zdarza się clear race (bez power-up, rammowania i doskonałego startu).

Ok rozumiem, właśnie o taką odpowiedź mi chodziło. Dziękuję za pomoc

Opublikowano

RX-8 Sprawuje się lepiej na kretych trasach gdzie nie ma kiedy użyć nitra. Natomiast MR2 lepiej na trasy gdzie możemy spotkać dużo prostych dróg aby osiągnąć predkość maksymalną, którą ta ma wyższą od Mazdy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...