Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WoD - serwer prywatny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@dennisek78

nwn czemu to dodales ale chyba nie jestes zaciekawiony zyciem wowa sa nawet dwa projekty ashran.com to co kolega wyzej napisal i karabor.com

Jeżeli pomogłem Daj + I'll be happy :)

Wystarczy kliknąć :)

giphy.gif

Opublikowano

Na ashanie byłem dzisiaj zalogowany, sporo pracy przed nimi. Jednak jest to pierwszy prywatny wod tak samo jak mieli pandashana mopa 1 na świecie.

Opublikowano

TC zaprzestaje wszelkich prac nad WOTLK, CATA i MOP, dzięki czemu chcą pracować na bieżąco nad emulatorem pod WoD. Nie spodziewałbym się szybko konkretnego priva z WoD jednak że, skoro TC chce iść równolegle z Blizzardem, może coś się pojawi.

Opublikowano

Gra ktoś z was na tym ashran?

Aktualnie strata czasu. Tam nie działają nawet takie podstawowe rzeczy jak bank czy emoty xD. Powinni zrobić instant 100, połatać jak najwięcej rzeczy zgłoszonych przez graczy i skończyć tą otwarto betę robiąć wipe postaci. Natomiast oni otworzyli realm i trzeba dymać poziomy od 1 xD I ciekawe kto będzie cchiał grać na takim buglandzie gdzie nic nie działa. Sporo ludzi do tej pory nie może się w ogóle zalogować na serwer.

Mają otworzyć transfery z pandashana to sobie przeniosę postać, nie chce mi się po raz enty robić tych samych zadań.

Opublikowano

Po paru godzinach gry, są już pierwsze 100lvle, owszem jest duzo bugów jeszcze i dc z rollbackiem ale mimo tego jakoś gracze nadal grają.

kroko9115679.jpg

Specjalista
Opublikowano

panowie czy naprawdę global taki drogi? Chcecie wiedzieć kiedy będzie grywalny WoD? Policzcie sb ile minęło od premiery MoP'a i jak wyglądają serwery na tym dodatku :)

giphy.gif

Opublikowano

panowie czy naprawdę global taki drogi? Chcecie wiedzieć kiedy będzie grywalny WoD? Policzcie sb ile minęło od premiery MoP'a i jak wyglądają serwery na tym dodatku :)

Fakt, aczkolwiek emulacja poszła ogromnie na przód. Te "niby WoD" już działają lepiej, niż MoP po połowie roku od swojej premiery.

Mnie stać na retaila, aczkolwiek przyglądam się scenie privów.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...