Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Botrk exploit

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Czy uzywając tego exploita na smurfie (16lvl), jest szansa bym dostal bana tez na mainie na ktorym nigdy nie uzylem ani razu Bola/L#?

Bo grając normala na smurfie, typ z enemy sapal sie ,ze dostane bana na all konta...

Prosiłbym o szybka pomoc ;p

.

Opublikowano

Dostaniesz bana tylko na konto, na którym używasz tego exploita. O bana nie trudno, bo ostatni exploit z ultami na 1lv zakończył się banami dla wszystkich, którzy tego używali. :P

Opublikowano

dostaniesz bana na wszystkie konta zarejestrowane na jednym adresie email. :) tak dokładnie :)

w riocie są takie bugi, że rejestracja 123i129389012839012830912 jest możliwa na 1 adresie email (bynajmiej tak było jakiś czas temu). jeśli masz main konto na tym samym adresie email co tego smurfa to niestety radziłbym się żegnać :(

--

Opublikowano

Uffff. Nie mam na tym samym :D

dostaniesz bana na wszystkie konta zarejestrowane na jednym adresie email.  :) tak dokładnie  :)

w riocie są takie bugi, że rejestracja 123i129389012839012830912 jest możliwa na 1 adresie email (bynajmiej tak było jakiś czas temu). jeśli masz main konto na tym samym adresie email co tego smurfa to niestety radziłbym się żegnać  :(

Próbowałem kiedyś na 2 kontach ustawic 1 emaila, i nie mogłem. Więc nie wiem czy to co mowisz jest prawdą :)

.

Opublikowano

Uffff. Nie mam na tym samym :D

Próbowałem kiedyś na 2 kontach ustawic 1 emaila, i nie mogłem. Więc nie wiem czy to co mowisz jest prawdą :)

kiedyś było, jakiś rok temu. czy nadal tak jest to nie mam pojęcia

--

Opublikowano

Dostaniesz bana tylko na konto, na którym używasz tego exploita. O bana nie trudno, bo ostatni exploit z ultami na 1lv zakończył się banami dla wszystkich, którzy tego używali. :P

Ja nie dostalem bana na moim mainie a uzylem tego z 3 razy na rankedzie<3

Ja mam bald przy instalowaniu tego explo pomoze ktos? Dam limit ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...