Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Iphone 5s

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam kilka pytań do bardziej obeznanych w tej marce, jak to jest faktycznie z przesyłaniem oraz wgyrwaniem np. piosenek na telefon? czy faktycznie telefon przy wlaczeniu duzej ilosci aplikacji sie nie zacina? sa jakies slabe punkty tego telefony? jak waszym zdaniem wypada Ios na tle Androida?

Opublikowano

Faktycznie telefon jak zapchasz to sie ścina taka wada pamięci wbudowanej.

Muzyki przez Bluetootha nie prześlesz tak sobie Apple wymyśliło a piosenki możesz sobie sciągnąć z neta i wgrać przez iTunesa.

Słabym punktem napewno jest serwisowanie telefonu bo jest drogie no ale jak masz hajs na IP to masz i na naprawę sam teraz pisze z 5s mam już od dłuższego czasu i nie narzekam

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

Opublikowano

Ios jest wg. mnie bardziej dla przeciętnego użytkownika. System zamknięty, trudno go popsuć i płynnie chodzi. Ja androida wole tylko dlatego że jest otwarty i mogę sobie robić co mi sie żywnie podoba.

graphic.png

Opublikowano

Błagam Cię, jedyne co potrzebujesz to itunes i tyle :D telefon chodzi płynnie, przynajmniej u mnie, co prawda możliwe iż to z nowości, jednakże koleżanka także nie narzeka na płynność czy jakiekolwiek zacięcie. Zgrywanie czy nagrywanie czzegokolwiek na 5s to chwila moment. Masz jakieś pytania co do tego telefonu- pisz PW.

Muzyki przez Bluetootha nie prześlesz tak sobie Apple wymyśliło a piosenki możesz sobie sciągnąć z neta i wgrać przez iTunesa.
Słabym punktem napewno jest serwisowanie telefonu bo jest drogie no ale jak masz hajs na IP to masz i na naprawę sam teraz pisze z 5s mam już od dłuższego czasu i nie narzekam

Tak Btw. Można wysyłać przez Bluetootha, nie mam z tym problemu, sprawdzałam przed chwilą xD. A serwisowanie jak serwisowanie, możesz zawsze ubezpieczyć (tylko nie wiem ja to jest z tym w Polsce) i nie masz problemu :).

Gb2zMZi.png

Opublikowano

co ty dajesz? nic sie nie zacina w iphone po zapelnieniu, to nie android

sam smartphone jest dobrze wykonany, prosty w obsludze, wydajny, ale cena jest niewspółmierna do tego co oferuje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...