Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jungla na nowym SR- pytanie.

Wilku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

Mam takie pytanie czy będzie różnica w junglowaniu na nowej mapie ? Słyszałem coś o itemach na jungle ze będą inne albo wgl ich nie będzie czy coś podobnego i to mnie zdziwiło więc chcę się Was zapytać jak to będzie z własnych informacji.

Opublikowano

Zmienia się i to dużo. Polecam zapoznać się chociażby z filmikiem Flipinskiego:

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

Z tego co pamiętam to będą różne rodzaje smite (do gankowania, junglowania, counter junglowania i czegos tam jeszcze), nowe itemki, trudniejsza do robienia jungla, chyba jakiś nowy potwór w jungli, drake dający bardzo dobre buffy (o niego teraz będą główne walki) i dodatkowe buffy w zależności od tego, na jakiego stworka w jungli użyjesz smite

916741414680034286162.png

Opublikowano

Dokładnie też nnietak sądzę. A jeśli chodzi o postacie na jungle to będą jakieś dominujące niż dotychczas? Co o tym myślicie

Opublikowano

Dokładnie też nnietak sądzę. A jeśli chodzi o postacie na jungle to będą jakieś dominujące niż dotychczas? Co o tym myślicie

Na pewno nie będzie jakiś trollpicków. Wydaje mi się, że nową junglę mogą zdominować Vi/Udyr/Jarvan, no ale  zobaczymy jak to będzie kiedy będziemy znali wszystkie szczegóły.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

Jungla w nowym sezonie będzie całkowicie inna nie zaczynasz od buffa  tylko od wilczków albo żabki, gdy zabijesz buffy smite'm dostajesz od blue szybkie oddnowienie many a za reda hp za drake nie dostaje kasy cały team, tylko ktoś kto ko zabije dostaje buffa który kulminuje się do 6 lub 7 razy (chyba). baron ma jakieś inne buffy i w sumie to tyle z ważniejszych rzeczy.\

A i jeszcze lata coś po rzece i jak się zabije daje wizję obok barona lub drake zależy gdzie zabijesz. Bym zapomniał są nowe smite i gdy użyjesz smite na jakimś stworku to dostajesz jakis dodatek najlepiej oglądnij jakiś film ja Ci opisałem w skrócie mam nadzieje, że się nie pomyliłem :P

Opublikowano

Na pewno nie będzie jakiś trollpicków. Wydaje mi się, że nową junglę mogą zdominować Vi/Udyr/Jarvan, no ale  zobaczymy jak to będzie kiedy będziemy znali wszystkie szczegóły.

Smite ma być podobno co 60 sekund(chyba) by rozważnie używać go więc będą w mecie champy co nie potrzebują go za bardzo 

Opublikowano

Noo ale jak smajcika co 4 (chyba) będzie mozna używać na postacie to będzie rozpierdol za przeproszeniem kurdd i jeszcze ten zasięg ! Mam nadzieje ze to sie zmieni bo  to też ma spore dmg a przy low hp to koniec.  Junglsr dominuje pod kazdym względem

Opublikowano

Noo ale jak smajcika co 4 (chyba) będzie mozna używać na postacie to będzie rozpierdol za przeproszeniem kurdd i jeszcze ten zasięg ! Mam nadzieje ze to sie zmieni bo  to też ma spore dmg a przy low hp to koniec.  Junglsr dominuje pod kazdym względem

Nie raczej nie będzie zadawał takiego samego dmg jak na mobach tylko o wiele zmniejszonych, raczej będzie miał funkcje slowa co będzie ułatwiała ganki np takiemu udyrowi co musi podbiec by dać stuna

Opublikowano

Nową jungle póki co dominuje Skarner. Co więcej? Cieżko stwierdzić. Wszystko co dawało radę do tej pory, wciąż jest dobre. Co prawda pierwsze czyszczenie boli jak diabli praktycznie każdą postać (poza Nunu, Warwickiem i Fiddlem), ale po zakupie pierwszego przedmiotu do jugnlowania, żaden z junglerów nie ma już problemu w czyszczeniu i sustainie.

Tak więc... wiele w doborze championów raczej się szybko nie zmieni. Trzeba czekać na rozwój sytuacji i nerfy/buffy Riotu.

A co do smite na championach... Spokojnie - obrażenia są znacznie zmniejszone i są raczej śmiesznie małe. Liczy się slow lub true dmg po jego użyciu. Jest jednak jedna ważna kwestia:
- używając Smite'a na dużym stworku, otrzymujemy specyficznego buffa, zależnego od stwora, oraz bonus w postaci XP i złota po zabiciu go. Dlatego używając smite'a do ganku, w pewnym sensie utrudniamy sobie junglę bo ten znów ma minutowy cooldown (!!!). Coś za coś. 

wikmk9.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...