Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowe Summoner's Rift na Rosji!

Sneakysu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Jakby ktoś grał na Rosji to może dziś przetestować na tym regionie nową mapę na botach/team builderze - nie orientuje się dokładnie. Tutaj macie oficjalne(rosyjskie) info.

http://ru.leagueoflegends.com/ru/news/game-updates/features/obnovlennoe-ushchele-nachinaetsya-s-konstruktora-i-botov

Jak dodali na Rosję to pewnie u Nas pojawi się nowa mapa na dniach. ;)

//edit.
Dodatkowo dodali nowe ikonki przywoływacza i dostajemy je za wygrywanie meczyków na nowej mapie. Są dwie ikonki i są zależne od strony mapy, na której wygramy chyba 5 meczy to wtedy dostaniemy te ikonki.

Niebieski Team

Blue.jpg

Czerwony Team

802641415821421378952.jpg

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Siema. Jakby ktoś grał na Rosji to może dziś przetestować na tym regionie nową mapę na botach/team builderze - nie orientuje się dokładnie. Tutaj macie oficjalne(rosyjskie) info.

http://ru.leagueoflegends.com/ru/news/game-updates/features/obnovlennoe-ushchele-nachinaetsya-s-konstruktora-i-botov

Jak dodali na Rosję to pewnie u Nas pojawi się nowa mapa na dniach. ;)

Pewno jutro bedzie

Opublikowano

Jeśli mam zgadywać to patch będzie o ~3:00 naszego czasu. Większość patchy tak wychodzi.

Ale Rosja nie dostała żadnego Patcha, po prosu włączyli im mapę, bo pliki już każdy ma pobrane bo dodawali nam częściowo w innych aktualizacjach. Nie wiem jednakże czy mają nową junglę czy starą, ale skoro nie było patcha to chyba grają ze starą junglą.

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Bardzo ładne ikonki, nie mogę się doczekać. Jedyne czego się boję, to ogromnych lagów. Mój komputer na niskich wymaganiach wyciąga 25 FPS. :D Jest to jak najbardziej grywalne... ale na starej mapie. 

Opublikowano

Bardzo ładne ikonki, nie mogę się doczekać. Jedyne czego się boję, to ogromnych lagów. Mój komputer na niskich wymaganiach wyciąga 25 FPS. :D Jest to jak najbardziej grywalne... ale na starej mapie. 

Jeśli masz dośc dużo ramu  a słabą grafike to Ci pociśnie :D 

Opublikowano

"Podobno" ta mapka ma byc lepiej zoptymalizowana. 

4zzt3n.png

Opublikowano

Ikonki paskudne

W nowej mapie najbardziej mnie nowa jungla interesuje, mam nadzieje że będzie w pierwszej fazie testów dostępna.

Opublikowano

Na nowym SR widoczny jest lekki wzrost FPS.
Opublikowano

Średnio mi się podobają te ikonki. Jeszcze ta mapa i wszelkie vu postaci zaczynają mnie przerażać, bo trochę dotą śmierdzi. :< 

Opublikowano

rito zapewniał, że ta mapa będzie działać lepiej na słabszym sprzęcie zobaczymy jak będzie w praktyce, obecnie mam ponad 300fps...

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

Mi się podobają ikonki. Zwłaszcza czerwony team - te oczy ;p Mam nadzieję, że to nowe SR wspomoże z FPSami, bo różnie bywało na obecnej :/

Opublikowano

rito zapewniał, że ta mapa będzie działać lepiej na słabszym sprzęcie zobaczymy jak będzie w praktyce, obecnie mam ponad 300fps...

Przy 100 nie odczułbyś różnicy.

Ikonki słabe, ale mapki doczekać się nie mogę. ;)

c:

Opublikowano

Co do nowej mapy to na pbe jak testowałem to więcej fps jest i wygląda lepiej. Nareszcie. Ale coś takiego nowego pewnie znowu wyjdzie za 5 lat.

...................\/...................

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...