Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Btf3 PunkBuster

helleborus1998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rozłączenie z grą: wyrzucił cię PunkBuster. Podany powód: PunkBuster kicked player 'Zmora15' (for 2 minutes) ... Violation (GAMEHACK) #81576

Nie rozumiem tego o co chodzi nic nie mam nawet cheat tez nie mam -,- pomóż mi proszee!

lubie grac btf3

Opublikowano
helleborus1998, w 12 Lis 2014 - 20:13, napisał:

Rozłączenie z grą: wyrzucił cię PunkBuster. Podany powód: PunkBuster kicked player 'Zmora15' (for 2 minutes) ... Violation (GAMEHACK) #81576

Nie rozumiem tego o co chodzi nic nie mam nawet cheat tez nie mam -,- pomóż mi proszee!

lubie grac btf3

Spokojnie, znów coś Evenbalance nabroiło... niedawno też tak było.

Trzeba czekać aż naprawią...

Przy okazji możesz się odwołać tutaj: http://wwww.evenbalance.com/troubleticket/

Pozdrawiam ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Masz podejrzenie o cheata i to był tylko kick, a jeżeli nie możesz ponownie wchodzić na serwery to dostałeś bana za cheatowanie, tyle.

Zgadzam się w 100% jeżeli chcesz jeszcze grać zapraszam po kupno nowej gry !

thczcu9udp7h5l0zg.jpg

Opublikowano

Zgadzam się w 100% jeżeli chcesz jeszcze grać zapraszam po kupno nowej gry !

Gdybyś zainteresował się tematem, zobaczyłbyś ile osób dostało tego samego bana. Burza dyskusji na ten temat wybuchła również na innych forach.

Jest to zwykła pomyłka! Ban nie jest spowodowany używaniem zakazanego oprogramowania.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...