Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pójdzie mi lol?

Gość 35000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aktualnie nie jestem u siebie w domu, i nie mam swojego komputera i zostanie tak przez dłuższy czas dlatego chciałbym się zapytać czy pójdzie na tym lol, i czy nie będzie się zacinało bo nie lubię grać na ścinkach (to nie mój komputer)

3GB RAM Intel 2 Duo 2.2ghz, 1.10ghz a grafika to bodajże nvidia 7900 :D Za pomoc lajk :)

Opublikowano

Aktualnie nie jestem u siebie w domu, i nie mam swojego komputera i zostanie tak przez dłuższy czas dlatego chciałbym się zapytać czy pójdzie na tym lol, i czy nie będzie się zacinało bo nie lubię grać na ścinkach (to nie mój komputer)

3GB RAM Intel 2 Duo 2.2ghz, 1.10ghz a grafika to bodajże nvidia 7900 :D Za pomoc lajk :)

Według mnie małe problemy by były z kartą graficzną chociaż jej za bardzo nie znam,ale reszta wydaje sie być OK.

Niech teraz spłyną na mnie fale hejtu z dołu !

8029814539102191282137.jpeg

Opublikowano

Dzięki, o to mi chodziło wiem że nie pogram na tym gruchocie na najwyższym tylko chcę mieć pewność że będę miał stałe 60 klatek nawet na najgorszych ustawieniach graficznych. Dziękuje za wypowiedzi :)

Opublikowano

moim zdaniem gra ci spokojnie bedzie dzialac ja kiedys gralem na 1GB RAM Procek AMD Sempron Le-1100 Grafika Nvidia nie pamietam jaka za bardzo ale z tego co pamietam miala 256MB i 3.0 Pixel Shader i na min dalo sie grac bez problemu ^^

J4y6yuW.png

Sygnaturka by me za pomoca tutoriala

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...