Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chce zostać raperem !

PolishMeBanana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dziś przedstawię mój nieskonczoy singiel. Przewiduje, że się skończy jakims albumem.

Bieda nie wybiera

Zawsze chciałem być piękny, młody, zdrowy, lecz tata mi powtarzał, żebym pasał krowy.

Moja mama mi mówiła, żebym lizał jej pingwina.

Chciałem iść na studia,

lecz matka wciąż powtarza, że

bieda dokuczy i rozumu nauczy.

Przyjaciół poznaje się w biedzie mówi Polski ludowe przysłowie, lecz każdy Ci to powie, że woli mieć przyjaciela, który kasą dropnie.

Bieda nie wybiera,

ani czasu, ani miejsca.

Bieda dokuczy, kto się za młodu

nie uczy.

Lecz się starać będzie trzeba,

Bo jak nie, to będzie bieda,

Joł !!

MC Banan©

Kontynuowac prawilne rapsy ?

Opublikowano

Yyyy nie wiem nawet jak ci to skomentować, jeżeli chcesz grać jak raperzy którzy w sumie nic nie wprowadzają do rapu i grają taką muzykę i tekst którego sami nie rozumieją (nie twierdze że ty nie rozumiesz) bo robią to tylko dla kasy to spoko. Ale jeżeli chcesz coś przekazywać swoimi tekstami musisz popracować (oczywiście praktyka i słuchanie dużej ilości muzyki nie tylko rapu). Z tego tekstu co napisałeś jedyne co wywnioskowałem to żeby się uczyć i że życie jest brutalne. Nie wiem jak by to brzmiało jakbyś to zarapował, jak to próbuje zarapować jakoś mi to nie wychodzi. Może to moja wina może to tekstu wina, to lepiej się czyta jak jakiś wiersz a nie kawałek to zarapowania.

Ale to tylko moja opinia na ten temat.

334qlo8.jpg
Opublikowano

Słabe moje lepsze

Joł jou tu umo zapodaje beng

Gdzie ja sie pojawiam tam turbosłeg

#haszteg troche gadaninki

I do tego nieco wieprzowinki

#goodtimes

Kiedy bylem maly

Jadlem maskarady

Na sniadanie

O firanie

MCUmo JOŁ!

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...