Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowe mapy

adam12345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na facebooku tej wspaniałej gry pojawiła się taka wiadomość : Dragon Valley Rush will be released on November 25th and Oman Rush will be released on December 9th. More information and details about the release will be revealed soon.  chyba każdy widzi co tu pisze nie trzeba tłumaczyć 

Opublikowano

Cheaterki były są i będą. A co do nowości zawsze spoko bo nie ma takiej rutyny.

...................\/...................

Opublikowano

Ehh...Dla mnie zadna nowosc tylko dodanie rzeczy ktore powinny by od bardzo dawna (no tak z 1,5 roku temu).

Oczywiscie teraz Oman bedzie rozchwytywany ,moze jacys ludzie wroca ,ale to tylko" pyrusowe zwyciestwo ".

Dali by jakas nowa mape ( nie jakis tam rush tylko poprostu nowa mapa :D

Marzy mi sie wake <3

#PlayFair!

Piteraskwiat.png

Opublikowano

tryb rush to tylko odświeżona mapa np oman i valley  będzie trawa i tyle mcomy i nic wiecej, bf jest juz martwy TG nie działa bo niebiescy przestali wspierać stąd brak hajsu na ciągnięcie tg4, do tego od dłuższego czasu są lagi w grze które znikają w nocy i zaczynają się w południe wtedy się zlatują ludzie do gry dlatego podejrzewam że ea zmieniło servery na tańsze czyli po prostu gorsze. Gram od bety i mam już dość tej gry, kiedyś ciągnięcie kd 6.0 było bez problemu a teraz w tych lagach ciężko kd 4.0 utrzymać do tego wszędzie cheaty się panoszą. Poczekam do 2015 i chyba konto opchnę bo niema czego już szukać w bf no chyba że prędzej zamkną. Szkoda bfp4f bo gra miała spory potencjał tylko jak zawsze twórcy zamiast słuchać co by chcieli gracze to robią wszystko po swojemu byle żeby więcej  hajsu wyciągnąć...

Opublikowano

Ea ssie pałkę i dla nich liczy się tylko kasa. Bf play4free się wypalił i skończyli wspierać grę. Za kilka miesięcy max gra upadnie całkiem... nareszcie.

Opublikowano

Gra nie upadnie ... nie ma co siać fermentu.Już wiele razy było przewidziane,że będzie koniec żywota bf-a i jakoś dalej działa.

To tak samo jak co chwile kiedyś miał upaść metin2 i co do tej pory działa.Prędzej człowiek sam skończy grać niż gra sama upadnie.

Edit:

@ Secmat

A od kiedy to Ea(niebiescy) płacili za t4g ? Płacili to tylko założyciele t4g,a dość mało osób ich wspierało,więc równało się to z tym,że mało kasy mieli od innych.A niestety koszta rosły w góre.Podziękujcie też ludziom,którzy do tego się przyczynili czyli ddosowali t4g to właśnie przez takie palice koszty rosły do większej ilości środków pieniężnych.Także niestety,ale chyba darmozjadów też nie będą wspierać jeśli takie palice będą utrudniały ich wkład.Bo za te pieniądze,które ich przerastały w zabezpieczeniach od ddosów i nie tylko.Wolą wydać na co innego.

Dlatego też t4g proszą o wsparcie pieniężne od Ea.

Opublikowano

Na fb na grupie BF widziałem, że można zgłaszać samemu cheaterów itp :Dhttp://battlefieldbans.tk/index.php?/page/landing.html

Dokładnie o to mi chodziło.Tylko nie miałem jak wcześniej napisać.Także na tej blackliście działa 6 serwów .No cóż w końcu to beta.

A poza tym wystarczy też założyć konto na ggc i tam też można zgłaszać cheaterów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...