Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kolejny gamebreaking exploit bug! Uważajcie!

EnsonPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hmm 12 listopada ej to dziś

Wow! Tylko, ze wiesz, ze How2Play to jest gowno? Fake informacje all day all night.

///

Moze jest to cos innego, ale taki bug juz byl jakis czas temu i zostal bardzo szybko naprawiony -.-

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

A filmik na Yt dnia 12 listopada i co ?

A jak wrzucę filmik z pierwszego sezonu dzisiaj to znaczy, że został nagrany dzisiaj?

@Edit

Widziałem gdzieś post na reddicie i wydaje się, że to prawda.

6434527732.png76561198021029824.png

Opublikowano

A jak wrzucę filmik z pierwszego sezonu dzisiaj to znaczy, że został nagrany dzisiaj?

@Edit

Widziałem gdzieś post na reddicie i wydaje się, że to prawda.

Tylko zobacz ss z gry tego ziomeczka november 12 2014

­

Opublikowano

Jak zawsze głupoty na h2p

Film nie jest mój, ale znalazłem go przypadkiem

Głupoty skoro to prawda to nie są to głupoty . Co miał ten filmik z h2p to to samo tylko tutaj selex bardziej objaśnił

­

Opublikowano

Nie wiem czy dobrze mówie ale zaczeło sie to dokladnie od wprowadzenia anty cheata czyli cos pewnie zjebali jak zwykle.

Why don't presidents fight the war?
Why do they always send the poor?

System of a down - B.Y.O.B "2005"

Pomogłem ? - daj [+]

Opublikowano

Spokojnie ludziska. Skrypcik niewykrywalny. Polecam grać rankedy i podbić sobie mmr. Najpierw stestujcie na normalu. Na spokojnie mozecir grac na main kontach, ja właśnie wchodze do g1 - 9 win streak.

Diss_Stream.png

Opublikowano

Spokojnie ludziska. Skrypcik niewykrywalny. Polecam grać rankedy i podbić sobie mmr. Najpierw stestujcie na normalu. Na spokojnie mozecir grac na main kontach, ja właśnie wchodze do g1 - 9 win streak

#Potwierdzone #info

@topic

Exploit jak exploit, dobrze że udostępniony to będzie szybciej naprawione, poza tym już widziałem jak ludzie grali na tym rankedy i w 1 dzień od b1 do g1 można dojść bo w 20 surr robi enemy a się ma adc staty 50/1/20 :D

Opublikowano

#Potwierdzone #info

@topic

Exploit jak exploit, dobrze że udostępniony to będzie szybciej naprawione, poza tym już widziałem jak ludzie grali na tym rankedy i w 1 dzień od b1 do g1 można dojść bo w 20 surr robi enemy a się ma adc staty 50/1/20 :D

Tylko po co, skoro za to jest pewny perm.
Opublikowano

Im więcej noobów używa na main kontach tym mniej noobów później w grze :D

Bardzo dobry plan pozbywania się noobów/cheaterów z gry xD

Opublikowano

Grasz ze znajomym duo on wbije mastera, a ty bana wylapiesz za kilka dni. Jak ktos ma 2x 30lvl to czemu nie wbic mastera i w miare szybko sprzedac? #cebula

Opublikowano

Grasz ze znajomym duo on wbije mastera, a ty bana wylapiesz za kilka dni. Jak ktos ma 2x 30lvl to czemu nie wbic mastera i w miare szybko sprzedac? #cebula

Jego kolega też dostanie perma : )

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...