Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Magiczny drop

Thurisaz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ziomeczki moje chodzi mi oto,że np

1.Ze stone wypada Slime

2.Jezeli nacisne prawym na Slime,to on sie tak jakby aktywuje i dodaje do ekwipunku okreslone ity :D

Jeżeli nacisne prawym na Slime to on ma np szanse ze 5%,że dropnie mi do eq koxa,a 100%ze dropnie mi do eq Kamien kresu :D

Poszukuje takiego pluginy,nie lubie skryptow ;)

I jeszcze 2 sprawa mogłby mi ktoś podać taki % na OtherDropsa,żeby serwer szybko się nie znudził,i nie był to jakiś super duży drop ze stone :

Diament

Złoto

Żelazo

Emerald

Węgiel

Blok Diamentu

Blok Żelaza

Blok Węgla

Blok Złota

Biblioteczka

EnderPerla

Zlote Jablko

Kox

Za pomoc z góry dziękuje ;) Wynagrodze szczerym LAJKIEM,lub czymś innym ;)

Pomogłem daj LIke :)

Opublikowano

Jej , też nie lubie skryptów piona ! Bardziej nie toleruje no ale :P . Nie słyszałem o takim pluginie , a co dopiero żeby był udostępniony. Żeby serwer się szybko nie znudził to musisz robić dla typowych dzieci czyli wysoki drop(bardzo wysoki)

00768247823007970726.jpg

Opublikowano

Wiem też tak sądze,ale tworze serwer survival + frakcje wszytko zpolszczam i próbuje ogarnac,dodaje jakieś pluginy,które mogą urozmaicić grę,żeby szybko się serwer nie znudził itd,i pomyślałem,że takie coś to będzie dobry pomysł,a pomyślałem MPCForum tutaj dostane odpowiedź :D A co do 2 sprawy,pomożesz coś :D ?

Pomogłem daj LIke :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...