Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ciągłe problemy z VoliBotem !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemaneczko all :D ostatnio miewam bardzo częste problemy z VoliBotem. Do VoliBota używam BoLa ze skryptem iARAM. Rzadko kiedy zdarza się żeby bot przegrał mi całą noc jeżeli zostawię kompa odpalonego. Zazwyczaj po jakichś 3 h wyskakują jakieś błędy typu : Program przestał działać, zostałeś rozłączony z siecią itp itd czy ktoś wie co może być tego przyczyną ? Albo czy jest jakiś restarter jak do REEFBOSTA, który będzie restartował VoliBota po wywaleniu jakiegoś błędu ? Z góry dzięki za pomoc. Pzdr

Opublikowano

Widze że nietylko ja mam takie problemy... raz pogra pare godzin dobrze, a potem nagle cos mu odwali i błedy sypie niewiadomo skąd. Dołączam się do prośby

Opublikowano

A jakby spróbować zmienić nazwe aplikacji volibota na "fulcrum" jak to jest w restarterze to refboo.st i potem autorestarter odpalić ?

Opublikowano

A jakby spróbować zmienić nazwe aplikacji volibota na "fulcrum" jak to jest w restarterze to refboo.st i potem autorestarter odpalić ?

że przerobic ten config z refboo pod volibota i wtedy? Próbowałem odrazu tak ale to niebedzie działać bo config szuka kiedy jest otwarty lol.launcher.exe a jak niema go w procesach to restartuje, a np moze szukac gry albo akurat byc w kolejce i Ci zrestartuje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...