Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odpowie ktoś konkretnie ?

Malutki3286

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Są setki pytań dot. MK Jogo, nigdzie nie potrafię znaleźć konkretnej odpowiedzi na pytanie czy korzystanie z tego programu jest legalne ?

(chodzi mi o używanie skórek)

Opublikowano

Program nie jest legalny (wszystkie programy trzecie sa nielegalne lub niewspierane przez riot), ale nikt nie bedzie sobie dupy zawracac wysylaniem tego do supportu. Poprostu wylacz tajmery na czacie bo i tak masz je na tabie i graj :).

FizzyFisherman_eune_57_3_logo.png

Opublikowano

Tak, możesz spokojnie z tego korzystać, nie do wykrycia, nie ma szansy na bana.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

A nawet gdyby jakoś ktoś by mnie wykrył to pewnie dostał bym bana na 24h ? (nigdy nie miałem bana)

Ponoc na poczatku jest na 2 tygodnie (nie potwierdzam) lub perm. Korzystanie z programow trzecich niewspieranych przez riot lub niezaakceptowanych jest przewidywana kara

juz lepiej SIU uzyc, bo to jest dozwolone

­

Opublikowano

Ponoc na poczatku jest na 2 tygodnie (nie potwierdzam) lub perm. Korzystanie z programow trzecich niewspieranych przez riot lub niezaakceptowanych jest przewidywana kara

juz lepiej SIU uzyc, bo to jest dozwolone

możesz wyjaśnić "SIU" ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...