Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Podoba Ci się mapa Freebuild/Roleplay?

Kopniety

Podoba Ci się mapa?  

3 użytkowników zagłosowało

1. 1. Podoba Ci się mapa?

• TAK
    • NIE (Napisz w komentarzu, dlaczego?)
    • MOŻE BYĆ
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

____________________________________________________________________________________________________________________________________

Witam, chciałem poznać opinie co do mojej mapy. Mapa jest budowana od zera, i budowa mapy trwa nadal. Kiedyś na tej mapie planuję stworzyć serwer Free-Build/Roleplay. Zobaczymy, co i jak..czas pokaże ;-) Jak widać na screenach, niektóre budynki są nie dokończone, albo jest zarys.. gdzie coś będzie kiedyś budowane.

Tak więc, zostaw swój komentarz, opinię na temat mapy, co zmienić co dodać.

Na mapie powstało:

- Dworzec autobusowy (Spawn)

- Komisariat policji

- Poczta

- Galeria handlowa

- Dworzec główny PKP (Stacja kolejowa- w budowie)

____________________________________________________________________________________________________________________________________

* Mapa nie będzie dostępna do pobrania, jest budowana na mój serwer.

* Mapa będzie aktualizowana w tym temacie, jeśli tylko nadejdą jakieś nowości.

Screeny z mapy:
978371415808787879093.png
829441415808787879093.png
782621415808788879093.png

Reszta screen'ów w spojlerze.
Opublikowano

Wiele pracy w to włożyłeś.
Kolorystycznie mi się bardzo podoba.
Mapa nie jest pusta, co jest bardzo ważne.
Fajne te parkingi i wg.
Ogólnie wszystko mi się podoba.
Obyś tak trzymał dalej. ;)

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

@KarolProjekt dziękuję za wypowiedź. Starałem się dobrać jak najlepiej kolory. ;-)

Na drogach jeszcze pusto, ale postaram się dodać jakieś np..banery reklamowe, latarnie, oraz jakieś znaki i sygnalizacje świetlne..ale to w swoim czasie ;)

Opublikowano

Ładna mapa, ale niebo wygląda pusto. Postawiłbym jakiś wieżowiec, skopiowałbym i w różynch jego kopiach powiększyłbym go troche, zmniejszył, wprowadził drobne zmiany. Jakiś samolot by się tam przydał.

Mapa? Bardzo ładna, jak wyżej, pusto nie jest :)

PS Txt Onigiris Creatif :D?

To wygląda jak sygnatura!

Opublikowano

@TheMajster jak wiesz, każdy ma swój ulubiony typ serwera. Dla jednych to jest to Free-Build, dla drugich np. Hardcore, lub i jeszcze inny. Przecież masz wolny wybór, czy zagrasz na tym typie czy na tym ;) Każdy gra w to co lubi.

Mapa jest na początku budowy, więc jest jeszcze "trochę pusta". Ale to z czasem się zmieni. Dziękuję za wypowiedź. Pozdrawiam.

@Memust

Dzięki za wypowiedź. Tak będą wieżowce, bloki mieszkalne, sklepy i wiele innych..jakieś kawalerki..itd ;> Lotnisko też będzie, samoloty na niebie też się znajdzie, może jeszcze jakieś balony, zobaczymy ;)

TXT to LB Photo Realism. Masz tam wersje, od 16x do 256x. Ja używam 128x, i tak ledwo mój komputer to ciągnie ;) Link do TXT masz poniżej.

http://resourcepack.net/lb-photo-realism-resource-pack/

@HugoZar teraz to pokazałeś jakim jesteś dzieckiem, nawet nie napisałeś w komentarzu co Ci nie pasuje przy mapie, co Ci się nie podoba. Szanuję Twój głos w ankiecie, ale takie zachowanie uważam za dziecinne, oraz idiotyczne. Jak widzisz, "Napisz w komentarzu dlaczego NIE), nawet nie ujrzałem Twojej wypowiedzi..co Ci się nie podoba. Jak nie umiesz się wypowiedzieć, to po co udzielasz się w ankiecie? Wiesz, że ja do Ciebie szacunku nie mam, bo zachowujesz się jak dzieciak. Pozdrawiam.

Opublikowano

@TheMajster jak wiesz, każdy ma swój ulubiony typ serwera. Dla jednych to jest to Free-Build, dla drugich np. Hardcore, lub i jeszcze inny. Przecież masz wolny wybór, czy zagrasz na tym typie czy na tym ;) Każdy gra w to co lubi.

Mapa jest na początku budowy, więc jest jeszcze "trochę pusta". Ale to z czasem się zmieni. Dziękuję za wypowiedź. Pozdrawiam.

@Memust

Dzięki za wypowiedź. Tak będą wieżowce, bloki mieszkalne, sklepy i wiele innych..jakieś kawalerki..itd ;> Lotnisko też będzie, samoloty na niebie też się znajdzie, może jeszcze jakieś balony, zobaczymy ;)

TXT to LB Photo Realism. Masz tam wersje, od 16x do 256x. Ja używam 128x, i tak ledwo mój komputer to ciągnie ;) Link do TXT masz poniżej.

http://resourcepack.net/lb-photo-realism-resource-pack/

@HugoZar teraz to pokazałeś jakim jesteś dzieckiem, nawet nie napisałeś w komentarzu co Ci nie pasuje przy mapie, co Ci się nie podoba. Szanuję Twój głos w ankiecie, ale takie zachowanie uważam za dziecinne, oraz idiotyczne. Jak widzisz, "Napisz w komentarzu dlaczego NIE), nawet nie ujrzałem Twojej wypowiedzi..co Ci się nie podoba. Jak nie umiesz się wypowiedzieć, to po co udzielasz się w ankiecie? Wiesz, że ja do Ciebie szacunku nie mam, bo zachowujesz się jak dzieciak. Pozdrawiam.

Nie chce to nie będę się wypowiadał. Proste! Poza tym nigdzie nie widziałem aby gdzieś pisało, że muszę się wypowiedzieć. :P Masz rację jestem dzieciakiem i idiotą nic więcej pisać nie trzeba ;) Dzięki za opinie na mój temat.

PS: Witaj na czarnej liście ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...