Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bron , Jaka sobie wybrać?

VatreenPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Która bron jest według was lepsza i dlaczego:

K2

Famas

SG 551

AUG A3

SCAR-H

A może jakas inna ??

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

I ze snajperek :

AWP

CHEYTAC M200

bo chyba tylko te 2 sa dobre z tego co pamietam.

Opublikowano

HK 417 moim zdaniem najlepsza potem k2 a 3 Famas to już od ciebie zależy jaką kupisz ;p. Ja polecam Hk417  :D 

tylko zapamiętaj jedno że k2 , famsa i hk417 nawalaj seriami a nie full auto ponieważ lepsze hedy lecą i w dodatku celniej trafiasz ;d

A ze snajperek najlepsze jest :

- Awp ponieważ jest dobra dla początkujących i nie trzeba z niej tak dużo campić jak z CheyTac M200 jeżeli ogarniesz Awp to będziesz z*******y  :D 

- a i dodam ci że do Awp najlepiej kupić pistolet o nazwie Jericho lub Infinity  ;) 

Pozdro jeżeli pomogłem ...  :) 

Opublikowano

Jeśli zaczynasz grę poleciłbym ci założenie kilku broń i wypróbowanie tych broni. Każdemu inaczej bd się grało każdą z nich.

//

Opublikowano

Jeśli słabo strzelasz ze snajperki to polecam Cheytaca, wystarczy nawet, że strzelisz w brzuch, a gracz i tak padnie. Z AWP trzeba celować wyżej, Przy CT M200 musisz robić QQ, bo inaczej będziesz bardzo wolno strzelał.

A na początek weź k2, darmowa broń(na początek), prawie zero odrzutu i lekkość.

Opublikowano

HK417 wg mnie najlepsza bron jaka kiedy kolwiek strzelalem(tzn w skillu) lekki odrzut, dobra celnosc na krotkie jak i dlugie dystanse. Dobrze sie strzela nie zaleznie od tego czy zoomujesz czy normalnie

70346449028947551442.jpg

Opublikowano

MG4 jeżeli można nazwać to bronią. Strzela przez ściany, bardzo dobra precyzja oraz slaby odrzut.

Ja polecam K2 brak odrzutu lecz trzeba strzelać seriami po 3-5 kulek.

Snajperka to najlepiej CT M200

Czas wziąć się do roboty

;)

Opublikowano

AWP juz mam :)

Na poczatek wybrałem K2 .

Jeszcze pytanie :

CO DALEJ ?

Najbardziej op pistolet według was ?

Pod awp, Infinity(duży damage) , lub CZ (bardzo szybki)

Pomogłem? 

Daj like, to nic nie boli :)

Opublikowano

Rzecz jasna w grze nie ma lepszych i gorszych broni, musisz dopasować broń do twojego stylu gry. Osobiście mogę powiedzieć, że mimo tego iż SG 551 to popularnie zwana ,,noob broń" jest naprawdę silna i przyjemnie się nią gra. Jednak na mojej liście u samej góry zanjduje się Famas. Świetna broń, dmg nieziemskie, po prostu chce się grać! Jeżeli mowa tu także o czymś innym to polcam HK417. Famas i HK to chyba dwie najlepsze bronie w skillu które są dostępne również na eslu. Pozdrawiam

JestemPolakiem!

Jak widać, bawię się na całego. Bo jak bawić, ..to na całego".

,,Bunkrów nie ma, ale jest zaje*biście" (-,-)

,,Co ty ku*wa wiesz o zabijaniu?!"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...