Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Build dla manipulującego czarodzieja

Foson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, tak więc mam pytanko co do buildu manipulującego. :)

Wiem, wiem - "w google jest pełno, poszukaj sobie", właśnie, jest PEŁNO i każdy inny.

Chciałbym mieć dobrego manipulującego w exp, ale żeby w pvp też noga nie był, ma być idealny. :D

Macie jakiś sprawdzony, dobry build?
I kolejnym pytaniem jest to, jaki ekwipunek kupować, pod moc, kryta, ozdrowienie, czy co? :)

graphic.png

Opublikowano

@Foson, wstrzymaj się z buildem do M5. Cw też dostanie zmiany, więc lepiej po zrobić buildy. Co do eq, to najpierw Vezyr i później na podstawie tego boostujesz dodatkowe statystyki. Mniej-więcej 2,4k penetry, i ozdro/moc wg uznania.

Opublikowano

@januszq

M5? A wiadomo co takiego będzie wprowadzone, itp?

Gram też łotrzykiem oszustem, 30 lvl dziś wbiłem i nie wiem jaką ścieżkę obrać, pomożesz? :)

graphic.png

Opublikowano

@januszq

M5? A wiadomo co takiego będzie wprowadzone, itp?

Gram też łotrzykiem oszustem, 30 lvl dziś wbiłem i nie wiem jaką ścieżkę obrać, pomożesz? :)

Trudno powiedzieć. Ale lista dla DC oraz dla Łotrzyka była naprawdę długa. Wcześniej podawałem listę, więc jeżeli możesz to poszukaj. Jeżeli nie znajdzesz, to zgłoś się jeszcze raz. Tę pierwszą, mistrz infiltracji, czy jak ona się nazywała. Masz tam bombę dymną. ;)

A co do samego M5, to nowa kampania, loch etc. oraz nowa ścieżka dla Warlocka.

Opublikowano

Trudno powiedzieć. Ale lista dla DC oraz dla Łotrzyka była naprawdę długa. Wcześniej podawałem listę, więc jeżeli możesz to poszukaj. Jeżeli nie znajdzesz, to zgłoś się jeszcze raz. Tę pierwszą, mistrz infiltracji, czy jak ona się nazywała. Masz tam bombę dymną. ;)

A co do samego M5, to nowa kampania, loch etc. oraz nowa ścieżka dla Warlocka.

Obrałem już ścieżkę, lecz nie tą co napisałeś. :)

Jak czytałem to zdania są podzielone, ale ja wybrałem tą bez umiejętności dystansowych.

graphic.png

Opublikowano

Obrałem już ścieżkę, lecz nie tą co napisałeś. :)

Jak czytałem to zdania są podzielone, ale ja wybrałem tą bez umiejętności dystansowych.

To musisz mieć tę bombę dymną za skill. :P Mogłem pomylić nazwy, ale z tego co mówisz, masz to o czym mówiłem. Jest to ścieżka nastawiona typowo na dps, więc i sprawdza się znakomicie w pvp. Dla pewności, występuje w niej też skill Nieuchwytny? Jeżeli tak, to to jest to.

///

@Foson

Zapomniałem wspomnieć, najpierw wezyr na cw. Później możesz lodowy/smoczy nosić. Jeżeli choć jeden cw ma tego wezyra, to kolejni mogą mieć inny set. :) Jednak wraz z boostem statów cw osiąga kosmiczne dmg i możesz sam mixować sety dla odpowiedniej chwili/lochu.

Opublikowano

To musisz mieć tę bombę dymną za skill. :P Mogłem pomylić nazwy, ale z tego co mówisz, masz to o czym mówiłem. Jest to ścieżka nastawiona typowo na dps, więc i sprawdza się znakomicie w pvp. Dla pewności, występuje w niej też skill Nieuchwytny? Jeżeli tak, to to jest to.

Taak, występuje. :)

Dobra, dzięki wielkie za pomoc, do zamknięcia! :)

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...